2777
2789

توی ۱۲ روز ۲ کیلو رفتم بالا از خوشحالی دارم میمیرم 😃

تا عید اینجوری ادامه بدم ۷ کیلو میاد رو وزنم 

صورتم شروع کرده پر شدن . ۴ کیلو دیگه کافیه 😍

تاپیک معجون چاقیمو بخونید انجام بدید فقط از بین کارایی که باید انجام بدیم من قرص زینک رو انجام ندادم .

میخوام فقط فقط صورتم چاق بشه

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین. منم امروز رفتم ی باشگاه نزدیک محل کارم دیدم خوشم اومد. پس فردا میرم باشگاه و رژیم. الان ۵۰ کی ...

😍🤌 باشگاه هم خوبه مخصوصا برای شکم  من وقتشو و حالشو ندارم 😁

قدم ۱۶۸

وزنم ۶۳

😍🤌 باشگاه هم خوبه مخصوصا برای شکم من وقتشو و حالشو ندارم 😁قدم ۱۶۸وزنم ۶۳

وای عالی شدی که. فکر کنم دیگه نباید وزن اضافه کنی. باشگاه برو که همینو فیکس کنی. عالیه هزار آفرین به اراده ات

وای عالی شدی که. فکر کنم دیگه نباید وزن اضافه کنی. باشگاه برو که همینو فیکس کنی. عالیه هزار آفرین به ...

قربونت بشم ❤️🤌

حدود یکسال پیش ۶۷ ۶۸  بودم خیلی خوبببب شده بودم هرچند یکم زیادی بود ولی صورتم خیلی عالی شده بود 

چیزیم وجود نداره مستقیم صورتو فقط چاق کنه 

خوب اونم وقت نمی کنه دیگه درست شه 😏💔 رفتم دنبال میزا محمد رضا کرمانی پیداش کردم 😍😁

عزیزم‌چرا اینطوری شده بنظرت؟؟؟ 

چرا نمیتونم اونور بهت پیام بدم😅اتفاق نادری افتاده 

کی هست میرزا محمدرضا کرمانیییییی😅🤣🤣🤣

عزیزم‌چرا اینطوری شده بنظرت؟؟؟ چرا نمیتونم اونور بهت پیام بدم😅اتفاق نادری افتاده کی هست میرزا محمدر ...

میرزا محمد رضا کرمانی قاتل ناصرالدین شاه 😈🔪🤣🤣🤣🤣 فعلأ نمی تونی پیام بدی باید تنبیه بشی شما 🤨🔪😅