2777
2789

ووتا خواهرشوهرم دارم یکی متاهله یکی که مجرده در هفته  چند بار میاد خونمون

فاصله ی خونشونم زیاد نیست بگم دوره کلا ۵دقیقه راهه

منم افسردگی دارم

سختمه بخدا از صبح بعضی وقتاهم از ظهر میاد شبم میمونه تا فردا شب یا بعدازظهر بااینکه دوسش دارم ولی بخدا من سختمه

وقتی تازه عروسی هم کرده بودم هروز میومد صبح تا شب انقد اذیت میشدم خانواده شوهرمم خیلی مقصر بود

جالب اینه هروقت میرم خونه مادرشوهرم اینا بهم بی محلی میکنه و قیافه میگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت بی محلیمیکنه و دوسش داری؟!

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

چه پرو 

اگه ازت خوششون نمیاد چرا میان تلپ میشن خب

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خودت پاشو میوه بخور

چایی بذار برا خودت

یا چند بار ک اومد به بهونه های مختلف از خونه بزن بیرون

یا بگو سرم درد میکنه

غیر مستقیم بگو دوست داری تنها باشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس