2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم زود زود میاد خونمون😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2647 بازدید | 119 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول کارش اشتباه بودهشما هم نباید موضوع دعواهاتون بیرون خونه میرفتدره صورت مهم الانه که باهم خوبیش ...

عزیزم یکسال اول زندگی من خونه بابام بودم در حال طلاق 

شوهرم که معرفی زنداداشم و خانوادش بودن مشکلات روحی زیادی داشت که مادرم رو حساب اونا موافقت کرده بود برای ازدواجمون ولی خدا شاهده تو اون یکسال  که کلی بدبختی کشیدم حتی یبار هم براشون نیاوردم که شما باعث وبانی بودید همش به خودم میگفتم نیتشون خیر بوده اما ببین الان که زندگیمون خدارو شکر گل وبلبل شده و دوتا بچه دارم نمیتونه خوشبختی منو تحمل کنه گمونم اینجا که رسیده احساس میکنه اون باعث خوشبختی من شده در حالیکه من کلی سختی کشیدم تا شوهرم درست بشه

من فقط به خدا واگذار کردم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
دلم نمیاد چی بگم اخه جالبیش اینه خونه خودشون رفتنی مادرشوهرم محل سگ بهم نمیده

گناه مادرشوهرت چ ربط ب دخترش داره!!!

بعدم اگه ازاری نداره ودوسش داری خب بیاد مگه چیکار میکنه ک اذیتی؟

گناه مادرشوهرت چ ربط ب دخترش داره!!!بعدم اگه ازاری نداره ودوسش داری خب بیاد مگه چیکار میکنه ک اذیتی؟

عزیزم مگه به اذیته خب من خودم افسردگی دارم 

یا شاید دوس دارم یبار نهار یا شام درست نکنم