2777
2789
عنوان

پر از بغضم از دست بعضی آدمای دو رو

292 بازدید | 19 پست

یکی از فامیلای همسرم با مادرشوهرم مدت‌ها بود که قهر کرده بود،اصلاً هم شماره منو نداشت،بعد از مدتی شماره منو گیر آورد و بهم زنگ زد شروع کرد به بد و بیراه گفتن از مادرشوهرم. الان رفته با همون آشتی کرده. آدم داره جلوی اون از من بد و بیراه میگه و می‌خنده. اعصابم خورد شده. آخه وقتی زنگ زد خیلی گریه می‌کرد لم براش می‌سوخت 

حالا الان چند تا دروغ برعلیه من گفته و آشتی کرده

مادرشوهرت بد و بیراه گفت؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بیکارتر از این دوبهم زن ها نیست به چه میرسه مثلا اه اه 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه شد برات کشی خواست غیبت کنه پیشت جلوشو بگیری 

من مذهبی نیستم 

ولی وقتی داشتی از شنیدن غیبتاش لذت میبردی باید فکرشو میکردی کسی که راحت پشت یکی دیگه غیبت و دوبه هم زنی میکنه پشت توهم همین کارو میکنه 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

از دست خودت پر بغض باش

یه اشنا یا فامیل دور عملا از مادرشوهرت مهم تر نیست

اگه دشمن مادرشوهرتم هستی باید میگفتی فلانی ایشون مادرهمسرمه درست نیست جلوی من ازش بد بگی، من دلم نمیخواد چنین چیزیو بشنوم،مشکلاتتو با خودش حل کن

نه اینکه بشینی پای حرفش و دم به دمش بدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چند روز پیش خانومه تماس گرفت گفت کار مهمی دارم، منم گفتم الان نمی‌تونم باهات صحبت کنم تماس می‌گیرم ،گفت حتماً تماس بگیر،تا اینکه دیشب بهش زنگ زدم گفتم بله بفرمایید یهو شوهرش برگشت گفت دیگه هیچ وقت به خانم من زنگ نزن ،خانم منو عصبانی کردی،نگو اینا رفته بودن خونه مادرشوهرم اینا صدای منو گذاشته بودن رو آیفون منم گفتم خانمتون گفته تماس بگیر من کاری با شما ندارم.

نه این خانومه برای اینکه با مادرشوهرم آشتی کنه،رفته از من بد و بیراه میگه به مادرشوهرم

عاااا،ازین آدما زیاده🥺

برا من همیشه پیش میاد یکی پشت من بد میگه تا به دور و بریام نزدیک شه🥲منم نمیتونم کاری کنم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

عاااا،ازین آدما زیاده🥺برا من همیشه پیش میاد یکی پشت من بد میگه تا به دور و بریام نزدیک شه🥲منم نمیت ...

آخه مادرشوهرمم قبلاً منو کتک زده بود برای همین دلم ازش خونه

آخه مادرشوهرمم قبلاً منو کتک زده بود برای همین دلم ازش خونه

😳

همسرت چیزی نگفت ؟

برام باور نکردنیه😬🥺

تجربه شد برات کشی خواست غیبت کنه پیشت جلوشو بگیری من مذهبی نیستم ولی وقتی داشتی از شنیدن غیبتاش لذت ...

آخه مادرشوهرم قبلاً منو کتک زده بود برای همین دلم ازش خونه

آخه مادرشوهرم قبلاً منو کتک زده بود برای همین دلم ازش خونه

خوب دلیل میشه بری پیش یه آدم فتنه درد و دل کنی؟؟

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲