2777
2789
عنوان

با مشکل شب ا دراری دخترم چه کنم

707 بازدید | 79 پست

سلام دوستان دختر من از وقتی که از پوشک گرفتمش تقریبا هر شب تا الان شب ادراری داره دکتر بردم سونو و آزمایشات مشکلی نداشت من واقعا نگرانم که قراره تاکی طول بکشه چون هیچ اثری از بهبود نمیبینم حتی در طول روز هم بخوابه جاشو خیس میکنه چیکار باید کرد واقعا؟ تو مطب دکتر بچه های نوجوون هم میدیدم واسه این مشکل می اومدن همه تنم میلرزید که یعنی بچه منم قراره تا این سن هم ادامه داشته باشه مشکلش😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱ساعت مونده ب خواب آب نده یا خیلی کم بده

قبل خواب هم حتما توالت بره

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

پسر من تا ۳ سالگی وقتی شب ها می‌خوابید پوشاک میکردم ولی صبح باز بود راحت دستشویی میرفت ولی شبها می‌پوشید گاهی ادار می کرد گلهای نه بعد از ۳ سالگی دیگه نپوشید وعادت کرد شما هم نگران نباش موصوع بچه ی تو با نوجوان ها فرق داره

اگه بچه ات مشکل ارولوژی نداره و ارولوژیست بردی

قبل از خواب حتما دستشویی ببر. مخصوصا توی زمستون و سرما از 4 عصر چیزهای سرد مثل خیار و نارنگی نده. 

توی برنامه غذاییش روزانه گرمی باشه مثل خرما و کنجد و ارده و آب نارگیل و ....

شب هم توی خواب اتاقش گرم باشه.

و یه لباس سرهمی که حتما پهلوش رو می پوشونه مثل بادی زیردکمه بپوشون

و طرفهای صبح هر وقت بیدار شدی اگه بچه ات عادت داره تا ظهر می خوابه یه سر جیش بگیر

دیگه بچه ات توی خواب جیش نمی کنه

و یه سری قرصها هم هست که ممکنه ارولوژیست بهت بده

یعنی ممکنه منشا روحی داشته باشه؟

اگه پیش خودتون میخوابه تا تو جاش وول خورد بفرست توالت بره

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜