2777
2789

موهامو کوتاه کردم

ناخنامم که چند ماهه بهش رسیدگی میکنم و بلند شده بودن خیلی همه میگفتن انگار کاشت کردی خیلی محکم بودن ناخنام اونام کوتاه کردم الان ناخنام مثل انگشت کوتوله ها هستن تو فیلما مثل اونا شده حتی نمیتونم تایپ کنم 

مثلا میخواستم بخودم شوک وارد کنم درس بخونم کلا روحیه ام خراب شد😭😭😭

مثل من از این غلطا نکنید

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بلند میشن جفتشون تا ابد که اینطوری نمی مونه😐

خواهر منم یکسال موهاشو کوتاه کرد و خوند واسه کنکور

الانم راضیه و منتظر رتبشه .

اگر داشتن حواستو پرت میکردن بهترین کارو کردی

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

دیوونه بازی درآوردی چرا

مثلا خواستم به خودم بفهمونم برای کنکور باید از همه چیزم بگذرم الان داغونم 

تو گوشبمم همه بازی ها همه آهنگا همه چیزو خذف کردم بجز تلگرام و فایل های درسیم هیچی نداره گوشبم

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خیلی مزاحمت بودن بدبختا؟😐

خیلی ناراحتم الان

خب بلند میشن جفتشون تا ابد که اینطوری نمی مونه😐خواهر منم یکسال موهاشو کوتاه کرد و خوند واسه کنکورال ...

خیلی ناراحتم براشون به خاطر اوناهم که شده باید بخونم😢

عزیزم چرا این کار رو کردی شوک برا درس‌خوندن آخه حیف بود موها و ناخنات

خیلی حیف بود من جوگیر شدم 😭😭😭

مثلا خواستم به خودم بفهمونم برای کنکور باید از همه چیزم بگذرم الان داغونم تو گوشبمم همه بازی ها همه ...

دیوونه ای😐 آدم با این چیزا که قبول نمیشه...

حالا اشکال نداره بهش فکر نکن

از خیلی چیزای مهم تری باید بگذری و دست توهم نیست

اگه مثل من استعداد چاقی داشته باشی یجایی میرسه که بین موفقیت و شکم پر از ترک پوستی یا پشت کنکور و اندام خوب، یکی رو باید انتخاب کنی

زیاد جو نده 👩🏻‍🦯 بشین با حوصله درست رو بخون

نی نی سایت سمه

دیوونه ای😐 آدم با این چیزا که قبول نمیشه...حالا اشکال نداره بهش فکر نکناز خیلی چیزای مهم تری باید ب ...

میدونم زیاد نی نی سایت نمیام فقط وقتایی که زمان استراحتمه مبام