2777
2789
عنوان

با مشکل شب ا دراری دخترم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 79 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز ببخشید بعد مدتها تاپیک شمارو دیدم. عمل کردید کمرتون الان بهتره؟؟ من مادرم دیسک و تنگی کانا ...

سلام جان من بیشتر از یکساله عمل کردم و کاملا راضی هستم اگه دکتر متبحری هست و تشخیص جراحی دادن اصلا نترسین حتما انجام بدین و استراحت های بعد عمل رو جدی بگیرین .چون خدای نکرده پیشرفت کنه و دیر بشه حتی با عمل هم یه سری عوارض بد براشون می مونه ..ان شاالله خدا سلامتی بده

سلام عزیزم تو تاپیک ها دیدم که گفته بودین همسرتون مشکل خون در مدفوع دارن چی شد خوب شدن ؟ منم یکی از ...

سلام جان ببخشید من زیاد سایت نمیام تازه دیدم پیامتون رو ..مشکل همسر من زخم روده ی بزرگ هست این بیماری هم درمان خاصی نداره فقط با دارو کنترل میشه و همیشه باید تحت نظر دکتر باشن