2777
2789
عنوان

با مشکل شب ا دراری دخترم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 79 پست
مبگم به نظرتون چطور بچه های دیگهخودشون هوشیار میشن وقتی دستشویی دارن بیدار میشن ولی اینجور بچه ها نم ...

داداشم اینطور بود مامانم شبا مرتب هر 2 ساعت بیدار میشد میبردش 

دقیقا 3 بار بیدار میشد و جاش تمیز میموند

سه باار؟ بچه چی از خوابش بفهمه پس؟ معلومه تو خواب کنترل نداره وگرنه که قبل خواب بره باید تا صبح نگه ...

آفرین منم به همین موضوع فکر میکنم که خودشون باید کنترل بکنن مثل بچه های عادی دیگه ..بیدارش کنم خودم واقعا بدخلق میشه گناه داره خواب بهش کوفت میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبگم به نظرتون چطور بچه های دیگهخودشون هوشیار میشن وقتی دستشویی دارن بیدار میشن ولی اینجور بچه ها نم ...

عزیزم هر بجه ای فرق می کنه

دختر منم ۵ سالشه و من شبل پوشکش می کنم ، بدنش آماده نیست الان

خودم و باباش هم تا ۸،۹ سالگی شب ادراری داشتیم

پسر منم ۳سالشه صبح ها اصلا جیش نمیکنه میره دسشویی ولی شبا....همش جاشو خیس میکنه مجبورم شبا مای بیبی میگیرم.شبا هم گاهی وقتا بیدار میشم که ببرمش دسشویی ولی اصلا بیدار نمیشه گریه میکنه...موندم چه کنم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
نه اون خانم راست میگه دختر من الان ۸ سالشه، تا زیادی وول وول میخوره ، میفهم جیش داره.وقتیم میره دستش ...

آره جان خودم نگرانم ا این به بعد حتما بیشتر بیدارش میکنم چون مشکل جسمی که نداره همه آزمایشات و سونوش سالم بود

پسر منم ۳سالشه صبح ها اصلا جیش نمیکنه میره دسشویی ولی شبا....همش جاشو خیس میکنه مجبورم شبا مای بیبی ...

سه سال خیلی جای نگرانی نداره جان تا پنج سال میگن خیلی سخت نگیرین 

عزیزم هر بجه ای فرق می کنهدختر منم ۵ سالشه و من شبل پوشکش می کنم ، بدنش آماده نیست الانخودم و باباش ...

درسته ارث خیلی تاثیر داره تو این موضوع ولی منو باباش این مشکل رو نداشتیم

خب باید یاد بگیره و کم کم یاد میگیره چون بچس باید 3 بار بره

منم بچه دارم عزیزم بیدار کردنش فقط بی خوابش میکنه وگرنه رو‌کنترلش تاثیری نداره... بعدم نهایتش اینه یه بار دم صبح ببره دسشویی ولی بچه اسی هر شب و تو خواب روزم خیس میکنه نمیشه که بچه چشاشو بست بیدارش کنی.

منم بچه دارم عزیزم بیدار کردنش فقط بی خوابش میکنه وگرنه رو‌کنترلش تاثیری نداره... بعدم نهایتش اینه ی ...

خب ما بچه داشتیم 3 بار بیدارش میکردیم میرفت جيش 

کم کم یاد گرفت دیگه هم فرش نجس نمیشه هم بچه هي نخواد هر روز بره حموم و هوا هم سرده ، سرما میخوره

سه سال خیلی جای نگرانی نداره جان تا پنج سال میگن خیلی سخت نگیرین

آخه بزرگه اگه مای بیبی نگیرم واقعا همه جا بوی ادرار میده یه جا هم نمیخوابه زیرش نایلونی چیزی بندازم🤦‍♀️قیمت مای بیبی هم هر روز بیشتر میشه دیگه نمیتونیم بخریم 

راستی پسردایی منم تا ۱۰سالگی شب ادراری داشت میگفتن بهش نخود دادیم خورد کمرش سفت شد دیگه شب ادراری تموم شد.یه تحقیق بکن در بارش

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم