سلام دوستان دختر من از وقتی که از پوشک گرفتمش تقریبا هر شب تا الان شب ادراری داره دکتر بردم سونو و آزمایشات مشکلی نداشت من واقعا نگرانم که قراره تاکی طول بکشه چون هیچ اثری از بهبود نمیبینم حتی در طول روز هم بخوابه جاشو خیس میکنه چیکار باید کرد واقعا؟ تو مطب دکتر بچه های نوجوون هم میدیدم واسه این مشکل می اومدن همه تنم میلرزید که یعنی بچه منم قراره تا این سن هم ادامه داشته باشه مشکلش😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب باید یاد بگیره و کم کم یاد میگیره چون بچس باید 3 بار بره
منم بچه دارم عزیزم بیدار کردنش فقط بی خوابش میکنه وگرنه روکنترلش تاثیری نداره... بعدم نهایتش اینه یه بار دم صبح ببره دسشویی ولی بچه اسی هر شب و تو خواب روزم خیس میکنه نمیشه که بچه چشاشو بست بیدارش کنی.
سه سال خیلی جای نگرانی نداره جان تا پنج سال میگن خیلی سخت نگیرین
آخه بزرگه اگه مای بیبی نگیرم واقعا همه جا بوی ادرار میده یه جا هم نمیخوابه زیرش نایلونی چیزی بندازم🤦♀️قیمت مای بیبی هم هر روز بیشتر میشه دیگه نمیتونیم بخریم
راستی پسردایی منم تا ۱۰سالگی شب ادراری داشت میگفتن بهش نخود دادیم خورد کمرش سفت شد دیگه شب ادراری تموم شد.یه تحقیق بکن در بارش
قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم میتوان از یاد برد☻️تعلیقی هستم