2777
2789

مامانبزرگم با خالم و دختر خالم پیش هم زندگی میکنن

هفته پیش خالم سرماخورده

پریشب هم دختر خالم شدید سرماخورده

حالا ظهر مامانبزرگم زنگ زد گفت میخوام اسنپ بگیرم بیام اونجا

منم زود زنگ زدم دختر خالم گفتم فلانی اگر میشه براش اسنپ نگیر بگو بذاره چند روز دیگه بیاد چون شاید الان ویروس تو بدنش نهفته باشه به ما هم وا بده

از اونور مامانبزرگم زنگ زده به مامانم گریه میکنه میگه دخترت شده بزرگ تر برا همه تصمیم میگیره خونه دخترمم باید اجازه بگیرم بیام؟

از اونور خالم زنگ زده به من که خیلی کارت زشته تو سرما خورده بودی ما اومدیم خونتون بهت دست هم دادم

منم گفتم ببین من از قبل به شما پیام دادم من سرماخوردم اما خودتون اومدید و منم همش ماسک داشتم

بدون خدافظی گوشیو روم قطع کرد

حق با منه یا اونا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه مامان بابام ولی منم ساکن اون خونه ام حق دارم نظرمو بگم اگر اون بیاد مارو مریض کنه چی

از طریق مادرتون اقدام میکردین 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

خب اگر میومد مریضمون میکرد کی جواب میداد

عزیزم بهتر بود مامانت با خالت حرف میزد و مامانت میگفت 

گفتم حق باتو بوده ولی ت نباید میگفتی دخالت میکردی بهونه بدی دستشون و هزارتا حرف بزنن

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید