2777
2789

دیگه تقریبا تاپیکام مشخصه 

نمیدونم مشکل از منه یا چی ....

من ازدواج دوممه و یه دختر خونده دارم 

بشدت بی ادب و لجبازه تا مدت ها میرفت طبقه پایین خونه مادرشوهرم بود اکثرا بالا پیش من نمیومد ، اما الان چند وقته مدیریتش میکنم با بازی و محبت .... تکالیفش بامنه و نمیره پایین .

همیشه تو دعواها حق با اونه و قلق پدرش رو داره با دوتا تلفن زدن هوارش میکنه رو سرم و همه با من گارد میگیرن

اکثر اوقاتم که صدای گریه اش میاد مادزشوهرم میاد دم در ،

این چند وقت خیلی خوب بود جو خونه هم اروم بود خیلی فداکاری کردم و کل وقتم به پاش رفت

و هیچی به درسای دانشگاهم نرسیدم ، استخدامی رو نخوندم و ....

درسته راه درست اینه ولی من واقعا هیچ لذتی نمیبرم چون اضلا دختره رو دوستش ندارم و فقط نقش بازی میکنم ، وقتی به همسرم گلایه میکنم  عصربعد اینکه مشقاشو نوشت  بره پایین تا من برم کتابخونه میگه اولویت درس بچه منه نه درس تو ، خاطرات گذشته و قطع ارتباط بودن با خانوادم ، کتکایی که بخاطر دخترش خوردم 

همینا هیچ رغبتی برام نمیذاره ....

ل⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلییییییییییییییی سخته

لاقل حالا حالاها بچه نیار 

ک بیاری بیچاره ای 

هرکاری کنی میخواد ی بهونه بگیره 

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
دیگه قبولش کردی

به این راحتی که میگید نیست اولش خیلی همسرم خوب بود و همراهی میکرد الان رو به روی من وایستاده 

سه ساله همه همین حرف رو میگن ولی نمیدونید چه فرسایش روانی ای داره 

ل⁩