2777
2789
عنوان

از زندگیم بودن کنار همسرم لذت نمیبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 46 پست
چی بگم عزیزم به نظرم خودت هم کم تجربه ای. با دخترش از در دوستی دربیا هر چی باشه بچه اس با محبت رام م ...

اره واقعا رام میشه 

ولی واقعا منم یه تایمی رو نیاز دارم تنهایی توی اتاق درس بخونم 

نمیشه که مدام پیش من باشه 

ل⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوب که یه نفر بهم اینجا حق میده همه باهام دعوا میکنن چرا دوستش نداری خب دست خودم نیست اژ طرفی ه ...

خواهش میکنم گلم بزرگوارین شما لطف دارین خب شما بخاطر همسرتون بچه ش رو قبول کردین و چون تجربه ازدواج داشتین و خودتون بچه داشتین گفتن بچه ایشون مثل بچه خودتون میخواد باشه در صورتیکه بچه غریبه رو آدم بهش حس مادری نداره بخاطر همسرش انجام وظیفه میکنه اینها یکطرفه فقط با شما دعوا میکنن چقدر بی درک هستن پس چرا شما نمیتونی بچه خودت رو ببینی ؟؟ شما اول بچه خودتون واجبه چقدر خودشیفته تشریف دارین این خانواده ....

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

چشم عزیزم خیلی ممنونم

زنده باشی جانم

تجربه من بهم یاد داد هر چی بیشتر باهاش دوست باشم بیشتر به حرفام گوش می کنه

هر چند اونا سنشون جوری هست که شیطنت دارن

من خودم دختر ۷ ساله دارم جگرم خون شده 

دختر خوندم ۱۰ سالش هست اونم یجور دیگه رو اعصابم بود ولی الان بهتر شده

خب دیگه خودتو زیاد قاطی دختره نکن برو توی اتاقی درس بخون اونم جدا درسش بخونه فکر کن خواهرته باهاش هم ...

بچه ۷ساله که جدا نمیتونه درس بخونه 

دختر من کلاس دومه هنوزم تا بالاسرش نشینم نمیتونه تکالیف رو بنویسه 

خواهش میکنم گلم بزرگوارین شما لطف دارین خب شما بخاطر همسرتون بچه ش رو قبول کردین و چون تجربه ازدواج ...

ممنونم عزیزم 

میبینمش به سختی ، در ماه 4 روز 

اونم هر دو هفته دو روز 

که من دو روز نمیتونم برم فقط یه صبح تا عصر جمعه ☹️

اوایل که تقی به توقی میخورد دخترش ناراحت میشد اصلا نمیذاشت برم ‌بچمو ببینم ....

اول گفت پسرمو میپذیره بعد ها زد زیرش 

حتی بهم پول نمیداد که پولا رو جمع میکنم برای پسرم 

همینا نفرت منو نسبت به دخترش زیاد کرد

ل⁩

ممنونم عزیزم برام دعا کن بتونم بپذیرمش سه ساله دارم عذاب میکشم در شاد ترین لحظات اژ زندگی ای که دارم ...

چون توقع دارن مادرش باشی ک اصلا نمیشه.....بچه خودتو پیتونی دعوا کنی ولی این بچه رو ن...فعلا سن حساسی داره ...فقط دیدگاه خودتو عوض کن فک کن داری ب بچه ای در راه خدا کمک میکنی....مشاوره هم اگه تونستی برو ...با همسرت صحبت کن دوتای برین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ممنونم عزیزم میبینمش به سختی ، در ماه 4 روز اونم هر دو هفته دو روز که من دو روز نمیتونم برم فقط یه ص ...

شما هم مثل خودشون رفتار کن عزیزم یعنی که چی نمیزارن شما بچه خودت رو یه دل سیر ببینی اونوقت بچه خودشون مگه بچه پادشاه و امپراطوره؟؟ خب دیگه همین کارهاشون باعث شده شما کین به دل بگیری بعدم آدم بچه خودش رو دوست داره بهش حس داره نه بچه غریبه ...خانواده بی درکی تشریف دارن 

شما حق دارین کاملا چون بچه خودشون عزیزه فقط ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

شما هم مثل خودشون رفتار کن عزیزم یعنی که چی نمیزارن شما بچه خودت رو یه دل سیر ببینی اونوقت بچه خودشو ...

مرسی عزیزم 😔

جالب اینه خانوادمم بخاطر اینکه طلاق نگیرم حق رو به اونا میدن ..‌.

ل⁩