2777
2789
عنوان

از زندگیم بودن کنار همسرم لذت نمیبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 46 پست
خب میذغشتی میرف پیش مادرشوهرت چرا اوردیش پیش خودت عصابتو خراب کردی

همسرم خیلی غر میزد تو اصلا به بچه کار نداری به درسش نمیرسی و ...

خودش خیلی بی مسئولیته 

مادرشوهرمم خیلی بد رسیدگی میکرد عملا جواب رو بهش میگفت دلم برا درسش هم میسوزه سخت گیری میکنم 

ل⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم خیلی غر میزد تو اصلا به بچه کار نداری به درسش نمیرسی و ...خودش خیلی بی مسئولیته مادرشوهرمم خیل ...

اشتباه میکنی 

باید فاصله میگرفتی و فقط در ظاهر میاوردیش موقعی که شوهرت پیشته درس میگفتی 

بعدشم ی اشتباه دیگه ات اینه با مادرشوهر زندکی میکنی

خب خدایی بچه کلاس اولی رسیدگی به درسش مهمه.دختر خوب شما که اینقدر برنامه برای آینده داشتی نباید با م ...

ارومه ، بجز امروز که خسته شدم و در برابر لجبازیش کوتاه نیومدم زنگ زد پدرش کلی گریه و دروغ بهم بافت و دوباره همه رو سرم خراب کرد 

خیلی فداکاری میخواد 

واقعا از خودم گذشتم 

این ارامش اینطوری رو نمیخوام دوست ندارم 

ل⁩

دیگه کار از کار گذشته بعدم بچه کسی دیگه که بچه خود آدم نمیشه که آدم زیاد دوستش داشته باشه اما از روی انسانیت بچه طرف رو هم قبول میکنه چون ازدواج دومتون هست اما هرچیزی جایی داره هم درس اون هم درس شما ولی این بچه سن بدی هست خب دمدمی هست و پدرش هم همش از چشم شما میبینه نمیدونم خدا بهت صبر بده ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

اشتباه میکنی باید فاصله میگرفتی و فقط در ظاهر میاوردیش موقعی که شوهرت پیشته درس میگفتی بعدشم ی اشتبا ...

عزیزم اصلا بالا نمیومد 

نمیدونی چه دماری از روزگارم درمیاورد روزایی که مجازی بود....

در نهایت پدرش میره بیرون میگه به مشقش برس 

ل⁩

ارومه ، بجز امروز که خسته شدم و در برابر لجبازیش کوتاه نیومدم زنگ زد پدرش کلی گریه و دروغ بهم بافت و ...

چی بگم عزیزم به نظرم خودت هم کم تجربه ای. با دخترش از در دوستی دربیا هر چی باشه بچه اس با محبت رام میشه.

۷ ساله

شما هر چقدرم محبت کنین بازم اسم نامادری رو دارین و متاسفانه مسئولیت شما خییییلی سخته....حالا ک قبولش کردی دیگه دلتو باهاش نرم کن هم اینکه حساسیتت کم میشه هم اون محبتتو درک میکنه و کم کم میاد سمتت حتی اگه نیومدم سن الانش جوریه ک شخصیتشو میسازه و از خاطرش پاک نمیشه خیلی کارت سخته و حساس....اگه واقعا نمیتونی کنار بیای و پدرشم حاضز نیست بده ب مادرش مجبوری جدا بشی..‌ولی سعی خودتو بکن مثل ی دوست کنارش باشی...‌‌نقش مادر رو نیاز نیست بازی کنی دوستش باش....

برنامه ریزی کن ک ب درسای خودتم برسی یا از پدرش کمک بگیر ... انشالله خدا کمکت کنه مشکلاتت حل بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دیگه کار از کار گذشته بعدم بچه کسی دیگه که بچه خود آدم نمیشه که آدم زیاد دوستش داشته باشه اما از روی ...

چقدر خوب که یه نفر بهم اینجا حق میده 

همه باهام دعوا میکنن چرا دوستش نداری خب دست خودم نیست 

اژ طرفی همسرم خیلی برا دیدن پسرم قبلا اذیتم کرد 

سر همین دخترش جرات نداشتم پسرمو بیارم ببینم 

برا همین بی علاقگیم نسبت به این بچه زیاد تر هم شده 

ل⁩

شما هر چقدرم محبت کنین بازم اسم نامادری رو دارین و متاسفانه مسئولیت شما خییییلی سخته....حالا ک قبولش ...

ممنونم عزیزم برام دعا کن بتونم بپذیرمش 

سه ساله دارم عذاب میکشم 

در شاد ترین لحظات اژ زندگی ای که دارم متنفرم چون بخاطرش خیلی تحقیر شدم

ل⁩