2777
2789
عنوان

علائم سرطان سینه رو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما توده هم داشتی عزیزم؟خداروشکر که چیزی نبود

آره 

هرچی سونو و مامو رفتم چیزی تشخیص ندادن

برا من سینه چپ قسمت داخلی بود. یه روز صبح بلند شدم دیدم اندازه یه تخم مرغ باد کرده و دردناکه. پوستمم همون نقطه قرمز شده بود. 

اگه بیماریت مثل من باشه باید به مرور روی مچ پاهات یه نقطه سطحی یا عمقی قرمز بشه و ورم کنه. برا من طول کشید ولی بعد این اتفاق هم افتاد که درنهایت گفتن علتش همون ماستیته. بهش میگن ماستیت گرانولوماتوز. یه بیماری خود ایمنیه ولی کشنده نیست. ریسک سرطان رو هم بالا نمی‌بره. 

حتما پیگیری کن. منم مثل تو می‌ترسیدم. 2 ماه نرفتم دکتر. به همین خاطر خیلی اذیت شدم. 

بعد یه سوال دیگه طی چندوقت اینجوری شدینبرای من همه این علائم چندروزه اتفاق افتاد

برا من یه روزه اتفاق افتاد. صبح که از خواب بیدار شدم متوجه شدم سینه‌م ورم کرده و پوستم قرمز شده و اصطلاحا پوست پرتقالی شده و به شدت درد داره. 

برا من یه روزه اتفاق افتاد. صبح که از خواب بیدار شدم متوجه شدم سینه‌م ورم کرده و پوستم قرمز شده و اص ...

عزیزم

یه قسمتش اینجوری بود یا کلا ورم داشت

پرسه در کوی غزل بی تو عجب دلگیر است...
عزیزمیه قسمتش اینجوری بود یا کلا ورم داشت

نه گلم فقط یه قسمتش

سینه چپم قسمت داخلی‌. نزدیک به جناغ سینه. 

دست که میزدم گرد بود و از کنارش به سمت سر سینه‌م یه راه داشت و اونم سفت شده بود. بعد از 2 ماه هم که رفتم دکتر و یه دوره آنتی‌بیوتیک خوردم بی‌فایده. برام وریدی تجویز شد که توی خونه سرم برام تزریق میشد. بعد از اون همون قسمت سینه‌م که ورم کرده بود پوسته پوسته شد.

به خاطر همین علائم میگفتن احتمالا سرطان التهابیه که خداروشکر اشتباه بود. البته وقتی رد شد که نمونه برداری کردم. یعنی تمام علائمو داشتم. به همین خاطر میگم برو دکتر که هر چی هست زود درمان بشه. 

سلام. برای بعضی مشکلاـ، نباید از فضای مجازی کمک گرفت.
مورد شما به احتمال زیاد ماستیت است که براحتی درمان میشه. ولی:
1 - حتی برای درمان ماستیت هم باید به پزشک مراجعه کنی که کمپلیکه نشه.
2 - پزشک باید تعیین کنه مشکل اصلی چیه.
.
پس: بدون استرس، به پزشک مراجعه کن. عوارض استرس نابجا برای بدن، کم نیست.