2777
2789
عنوان

دیدن شئ معلق در هوا

163 بازدید | 15 پست

خیلی وقت پیش پشتی کوچیک مبل رو معلق تو هوا دیدم و یهو به سمتم پرتاب شد که بدجوری بدنم درد گرفت 

کسی تجربه داشته؟ 

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم

علائم توهم بصری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

..؟

نه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

کی ؟

چند روز پیش 

خواستم ببینم دلیل علمی داره؟ البته چندتا اتفاق دیگه هم افتاده مثلا در کابینت باز و بسته شده خودش یا اینجور چیزا اما تا حالا چیزی به سمتم پرت نشده بود!

عشقم مشکلتون مگه چیه ؟ساکن کجایین؟

اصفهانم 

والا خودمم نمیدونم مشکلم چیه من اصلا سراغ این چیزا نمیرم 

اما تا الان چند تا اتفاق افتاده واسم 

یکیش همین پشتی مبل معلق تو هوا 

باز و بسته شدن در کابینت ها بی دلیل 

روشن شدن یهویی لامپ سالن نشیمن البته بقیه جاها لامپ روشن بود اما همین اتاق نشیمن خاموش کرده بودیم خونه تنها بودم یهو روشن شد 

صدای جیغ یه زن که صدای خواهرمو تقلید کرد 

صدای زن تو اتاقم که یه کلمه رو هی تکرار میکرد و من بعدا که تو اینترنت سرچ کردم فهمیدم معنی داره

یه بارم خواهرم نصف شب رفت رو پله زیرزمین نشست و خیره بود به تاریکی زیرزمین میگفت صدا میاد کلا ۷ سالش بود اون موقع😢😢

خلاصه گفتم بیخیال اما این اتفاق آخری که پشتی به سمتم پرتاب شد ترسیدم دیگه

به نظرم این خونه رو یا ترک کنین یا ی دعا نویس درست و درمون بیارین دعا بخونه

خونه رو آخه چجوری ترک کنیم؟ شرایط خونه عوض کردن نداریم 

دعانویس هم قطعا اوضاع رو بدتر میکنه 

اما درسته من مطمئنم مشکل از اون خونه هست چون اگه مشکل از خودم بود جاهای دیگه هم باید واسم اتفاق میفتاد اما فقط داخل خونه اتفاق میفته