2777
2789
عنوان

وابستگی

285 بازدید | 23 پست

بچها من خیلی به شوهرم میچسبم یعنی شده برام عادت.نمیدونم چطوری ترکش کنم همش من میرم سمتش محبت میکنم وگرنه خودش اصلا..کیا مثل منن طوری هستم که نمیزارم کسی بهش تو بگه بارها بخاطرش با پدرم یه وقت چیزی گفته در موردش بحث کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وابستگی به هیچ چیز خوب نیست مخصوصا شوهر یه جایی برات کم بزاره یا خدایی نکرده خطایی ازش سر بزنه اونی که نابود میشه توییی

مثل ساحل آرام باش تا دیگران مثل دریا بی قرارت باشند.
سه ساله.تو دوستی اصلا اینجوری نبودم کلا ادم خشک سردی بودی

من اولاش اینجوربودم...بعدخودموکشیدم کناروصبرکردم....خودش میادسمتم....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

این که اجاره میدی احترامش حفظ بشه درست

اما احترام پدرتم باید حفظ شه

این به کنار

یه وقتایی خودتو بکش عقب جلو خودتو بگیر زیاد نرو سمتش اینجاست که اون باید بیاد وگرنه میشه وظیفه تو که همیشه نازشو بکشی 

که باید غیر این باشه مرد باید ناز زنو بکشه

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
چجوری خودمو بکشم کنار

سمتش زیادنرو....خودتومستقل نشون بده.....اولش سخته

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
این که اجاره میدی احترامش حفظ بشه درست اما احترام پدرتم باید حفظ شه این به کنار یه وقتایی خودتو ب ...

اره بعضی اوقات عذاب وجدان میگیرم با پدرم بحث میکنم.اما دور از شوهرم باهاش بحث میکنم سریع از دلش در میارم.پدرم خیلی بهم وابستگی داره شدید دوست نداشت اصلا من ازدواج کنم

به هر حال طبیعیه از دوست داشتن زیادی این اتفاق میوفته 

ولی باید بدونیم هر چیزی حدی داره

سعی کن خودتو کنترل کنی 

ک باعث دلزدگی نشه 

شما چند تا دوست برای خودت پیدا کن 

چند ساعتی خودت رو با دوستات بگذرون

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋