2777
2789
عنوان

یه دقیقه بیایین فوری لطفاً

447 بازدید | 35 پست

تاپیک قبلیم درباره ی نامزدم گفته بودم صبح بهم زنگ زد گفتش اشتباه کردم من عوض میشم فقط کارایی که میگم رو انجام بده منم گفتم نمیخوام دیگه تمومه.. قطع کردم زنگ زد به خانواده اش به مامانش گفت میخوام ازش جدا بشم بعد بابام باهاش حرف زد گفت دخترم نمیخودتت.. اونم گفت به جهنم شما دیونه م کردید و گوشی رو بابام قطع کرد شب اومد همه چیو گفت منو مامانم و بابامو از همه جا بلاک کرده صبح حرفش یه چیز دیگه بود و الان؟؟ 

( البته اون همیشه همین طوریه انکار می‌کنه و منو بد جلوه میده هر دقیقه یه جوره) 

چیکار کنم ؟؟

گاهی‌از‌جایی‌که‌انتظار‌نداری‌،سخت‌ترین‌و‌بدترین‌ضربه‌رو‌میخوری🗣🖤️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🖤😕😕

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

تعادل روانی نداره؟ اینجوری که تا تقی به توقی خورد قیدتو زده پی فردا چطور میخواست تو زندگی کنار تو با ...

نمیدونم هر سری یه موضوعی پیش میومد من میگفتم بهش بعد چند روز میگفت عوض میشم یه روز خوبه به روز بد 

منو پس خانواده اش بد جلوه داد و هزار تا دروغ سر هم کرد

بهترین کار تموم کردن این رابطه ست، خودتو اسیر نکن

نمیدونم خیلی گیج شدم هر دفعه میگه بخدا درست میشم فقط حرفامو گوش کن به همه چیزم گیر میده تاپیک قبلیم گفتم...

خوب گفتی تمومه تمومش کن دیگه دنبال چی هستی بابات چرا زنگ زده که بخواد تلفن روش قطع بشه وقتی خودت حرف ...

خانواده اش اینجا نیستن شهرستانن پدرش هم فوت کرده مجبور بودیم با خوش صحبت کنیم 

نمیدونم هر سری یه موضوعی پیش میومد من میگفتم بهش بعد چند روز میگفت عوض میشم یه روز خوبه به روز بد من ...

تاپیک قبلت و خوندم 

اگه من به جات بودم کلا قیدش و میزدم تا الان هرچی هم که گفته باشه گذشته الان اونجوری میکنه پس فردا ازدواجی باشه دست از سرت برمیداره مگه پیر میکنه اونم با اون خواستن که یه قهر و نتونسته تحمل کنه و حتی مامان بابات هم بلاک کرده

من بودم جدا میشدم و ازدواج نکردن و به همچین ازدواجی ترجیح میدم