2777
2789

دقیقا 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این هیچ 

اون لحظه که پریودی و گیج خواب میای اینور شی

میریزه ههههه 

و خواب کوفتت میشه

😐 دلم میخواد فحش بدم خودمو

دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه ... 💘https://abzarek.ir/service-p/msg/2300471🎀

فک کن شب تا صبح میخابی نمیریزه جمع میشه یجا🤣صبح ک پا میشی از تخت زر زر میریزه من کلا صبحا باید کل پایین تنه مو شلوار و...بشورم🙂🙂🙂🙂

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
فک کن شب تا صبح میخابی نمیریزه جمع میشه یجا🤣صبح ک پا میشی از تخت زر زر میریزه من کلا صبحا باید کل پ ...

اونجاش ک زفتی یجای مهم و یهو پامیشی میریزه

فکر میکنی  لباستم کثیبف شدهههه

وای یه لیتر میریزههه

یعنی اگه باسرعت نورم برسی تادسشویی کل هیکل آدم به گندکشیده میشه عمیقادرک کردم چی گفتی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

یعنی اگه باسرعت نورم برسی تادسشویی کل هیکل آدم به گندکشیده میشه عمیقادرک کردم چی گفتی

وای من مدرسه باشم و پریود خیلی بده

فکر کن میخوای بری توالت دبیر اینطوریه که میخوای بری کجا

یا نمیزارن

خب عوضیییی خداروشکر سال اخره

اونجاش ک زفتی یجای مهم و یهو پامیشی میریزهفکر میکنی لباستم کثیبف شدهههه

وای😊متنفرم دا فقط،،،فک کن باهمه این حسا😬وسواس فکری هم باشی هی فک کنی واقعا کثیف شد یا نه😏😂😂😂

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠