2777
2789
من که ازشون راضی نیستم فقط بدبختی هاشون میارن برای شوهر من چون برادر شوهرم ادم داد و بیدادی هست شوهر ...

همه جا همینه هر کسی که ساکت تر و اروم تره ازش سواستفاده میشه..اما اونی که پرو تر و زبون دارز تره ازش حساب میبرن..

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
واقعا جدی می گی؟ التماس دعا

ناراحت نشووو عزیزم خدا ب ادم لطف و برکت  بده.🙏🙏🙏🙏🙏☺☺☺☺ پدرشوهرت نبایدفرق بزاره..اونوق باعث کدورت میشه...😯😯😯😯😯😯😯😯😯

محتاج دعای همتونم حتی یک صلوات  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذر زمان هميشه ثابت كرده وقتي پدر و مادر بين فرزنداشون تبعيض قائل ميشن اون بچه اي كه خيلي بهش رسيدن تو زندگيش بزرگترين شكست هارو ميخوره

اصلا نبايد تبعيض قائل شد

خدا هميشه از طريق عزيز ترين كَس هاي زندگيت امتحانت ميكنه

همين اتفاق برا خواهرم افتاد

پدرشوهرش ك داييمم بود موقع ازدواجشون هيچ كمكي نكرد ولي موقه ازدواج اون يكي پسرش براش خونه خريز استخر و سونا هم داشت

خواهرم دلش شكست ولي الان بعد٦سال خواهرم تو زندگيش همه چي داره و اون برادرشوهرش هيچي نداره

برا حال دلم و خواسته هام صلوات بفرستين♥️🌱
همه جا همینه هر کسی که ساکت تر و اروم تره ازش سواستفاده میشه..اما اونی که پرو تر و زبون دارز تره ازش ...

بخدا باورت نمیشه این‌برادر شوهرم چقدر اینا رو اذیت کرد ولی ببخشید همچین ازش میخورن هرکی ندونه فکر میکنه چه خبره حالا ابروشون و همه جا برده یا همین زنش پدر شوهرم گرفته بود تخت دیوار فحش ها ی انچنانی میداد یا به مادر شوهرم ولی همچین اسمش و به جان صدا میکنن بیا بیین من فقط به شوهرم میدونی چی گفتم گفتم لیاقت پدر و مادر تو همینه اونا اینجوری میپسندن ما زیادی خوبیم براشون 

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که آرامش  و تو مرگ ببینه 

پس با این حساب بهتره دهنمونو ببندیم بشینیم زندگیمونو بکنیم. چون اگه اعتراضی کنیم ادم بده میشیم. 

ولی خوب باید تو رابطه ی خودم باهاشون تجدید نظر کنم. شوهرم خودش می دونه

همین تازه داشتم تو یه تاپیک دیگه درد دل میکردم.

پدرشوهرم برای برادرشوهرم خونه 200 متری با گرمایش از کف و 25 تومان کابینت، یخچال 5 در، لوسترهای گران قیمت ساخته

و 2 تا زمین 150 تومانی، دو دهنه مغازه با تجهیزات گران قیمت، ماشین، ادوات 50 تومانی و چیزهایی که ما از اون بی خبریم زده به اسمش.

برای ما یه خونه زشت بدون هییییییییییچ امکاناتی ساخت که مجبور شدیم پس انداز کارگری شوهرم رو خرج کنیم و تغییرش بدیم. کابینت رو با سکه ای که از دانشگاه بهم داده بودن بابت ازدواج دانشجویی ساختیم. یه لامپ مهتابی با یخچال الکترواستیل بدرد نخور قدیمی هم برامون خرید. 

فرشی که برای جاریم خرید 700 شونه هست من بعد از 4 سال زندگی هنوز دارم کرک رو فرش جمع می کنم

گذر زمان هميشه ثابت كرده وقتي پدر و مادر بين فرزنداشون تبعيض قائل ميشن اون بچه اي كه خيلي بهش رسيدن ...

چه حرف قشنگی زدی 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

بخدا باورت نمیشه این‌برادر شوهرم چقدر اینا رو اذیت کرد ولی ببخشید همچین ازش میخورن هرکی ندونه فکر می ...

خیلی سخته تبعیض بدترین چیزه ممکنه....لیاقت ندارن دیگه بزار همونا براشون باشن ....من دوستم همچین شرایطی داره اما پدر شوهر مادرشوهرش اون پسر پروشونو نشوندن سرجاش و با این پسر ساکتشون خیلی خوب هستن واقعا این مورد نادری از پدر و مادری بود که دیدم

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
پس با این حساب بهتره دهنمونو ببندیم بشینیم زندگیمونو بکنیم. چون اگه اعتراضی کنیم ادم بده میشیم.  ...

من میگم به شوهرت بگو بهشون بگه ..هیچی هم نگین عذر میخوام فکر میکنن خیلی بوقین هیچی نمیفهمین

خیلی سخته تبعیض بدترین چیزه ممکنه....لیاقت ندارن دیگه بزار همونا براشون باشن ....من دوستم همچین شرای ...

نه اینا خیلی حساب میبرن ازشون منم دیگه کاری ندارم و کاری نمیکنم براشون گفتم مگه چیکار کرده که من بخوام قدمی براش بردارم همونا که همه مال و اموالشون و داده بهشون همون و کارهاشون و بکنن که نمیکنن