2777
2789

من خودم مجردم ٢٤سالمه 

از ١٤سالگی خواستگار داشتم بخاطر ویژگی که داشتم همه می اومدن ولی تا ٢٠سالگی بهم نمی گفتن کی میاد از ٢٠ به بعد دوران کرونا شد فهمیدم تقریبا از ٢٠تا ٢٤ ،،، تا ٢١سالگی زن داییم برای داداشش خواستگاری کرد چون خیلی دخالت میکنه جواب رد دادم از اون به بعد چون شهرمون کوچیکه به همه میگه دختره اخلاق نداره به زیباییش نگاه نکنید ولی چندین نفر اومدن ماه پیشم یکی بود ولی فاصله سنیش زیاد بود اما پارسال

یکی اومد هیکل و اندامش خوب بود تک پسر بود 27ساله ماشینشم معمولی بود ولی خیلی زشت بود خونه هم براش خریده بودن ولی فک کردم ناز کنم خوبه ، جواب رد دادم اوناهم اصلا زنگ نزدن و رفتن امروز دیدمش فک کنم نامزد کرده یه ماشین گرونم داشت با یه حالت غروری دست زنشو گرفت رفت ...

لطفا شما اشتباه منو نکنید من خیلی پشیمونم 

بعد از اون همش ٣٨~٣٩ساله برام میاد 

تو شهر کوچیکم نمیتونم با کسی دوست شم

بهرحال زشتی طبیعی نمیشه برای آدم...

شمام هنوز سنی ندارید 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بحث آینده و زندگیه وقت ناز کردن نیست چرا باید بعد رد کردن خواستگار پشیمون بشم خوب قطعا قبلا به پیشنهاد ازدواجش درست و حسابی فکر کردم

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

من زشتم و برام یه خواستگاره پولدار اومده بود نمیدونم چرا گفتم نه و دیگه کسی نیومد منم پشیمونم

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

21 سالگی وقت شوهر نیست ک 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بهرحال زشتی طبیعی نمیشه برای آدم...شمام هنوز سنی ندارید

چشماش ریز بود صورتش چروک داشت خیلی جلف بود ولی کسی راهنماییم نکرد دو سه جلسه دیگه ببینمش ، تو خونه از خداشون بود 

ولی بهم حس بدی دست میده 

اره 

عاشقش بودم

همه چیزش ایده آل بود

میدونی مرد رویاهام بود همون که از‌نوجوونی هر‌دختری بهش فکر میکنه

حتی اسمش هم همون بود ک‌فکر‌میکردم

رد کردم چون از دوستش بدم میومدو اونم دوستش رو واسطه کرده بود  ی جوری‌ جواب رد دادم که....

همکلاسیم بود 

الان متاهلم همسرمم‌همکلاسیم بود ک از‌لج‌اون جواب‌مثبت دادم

اما پشیمونم ک‌به اون جواب رد دادم

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

لگد زدی به بختت😂

دقیقا لگد زدم بچه بودم عقلم نرسید ... سیاست نداشتم

ماشینی که زیر پاش بود حدود ٢و نیم اینا میشد 

تو فروشگاه کوروش دیدمشون 

زنش دو تا دستش پر طلا بود لباس گرون تنش بود 

الان این حس تو طبیعیه

آدم وقتی خاستگارای قبلیشو میبینه که ازدواج کردن ولی خودش مجرده حس میکنه عجب اشتباهی کرده جواب رد داده 

ولی صبر کن هنوز ۲۴ سالته خیلی وقت داری تا بهترین خاستگارت از راه برسه

چشماش ریز بود صورتش چروک داشت خیلی جلف بود ولی کسی راهنماییم نکرد دو سه جلسه دیگه ببینمش ، تو خونه ا ...

اینکه ب زوور و بخاطر ی سری شرایط تن ب ازدواجی بدین که ب دلتون ننشسته بعدا باعث میشه مقایسه کنید یا هیچوقت حسی ک باید داشته باشین بوجود نیاد

و زشتی میتونه رو فرزند آینه هم تاثیر بزاره و بعد بازم ب یسری مشکلات و مقایسه ها مواجه میشید

تصمیم اشتباهی نگرفتید

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

😐😂ببخشید...

عزیزم چرا فکر کردی بعدش دوباره میان ؟! معلومه که دیگه نمیان ...

منم همینکار کردم انقدر ناز کردم که خواستگاری هم نیومدن 😂😂

فقط 44 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷