2777
2789
عنوان

پشیمونی از جواب رد به خواستگاراتون دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 29 پست
اینکه ب زوور و بخاطر ی سری شرایط تن ب ازدواجی بدین که ب دلتون ننشسته بعدا باعث میشه مقایسه کنید یا ه ...

من تعریف نمیکنم ولی مادرش منو روز عید فطر دیده بود اولین بار اومد خونمون همش به مامانم میگفت دختر بزرگتون خیلی زیباس ، همش با لبخند نگام میکرد اخرش میخواست بره گفت خداروشکر خداروشکر .... پسره نه صداش قشنگ بود نه قیافش حتی خواستگاری هم اومد یه ماشین معمولی داشت ولی بخاطر پولش خیلی غبطه میخورم 

من تعریف نمیکنم ولی مادرش منو روز عید فطر دیده بود اولین بار اومد خونمون همش به مامانم میگفت دختر بز ...

آینده نگری مهمتره عزیزم

با پول نمیشه عشق و دوست داشتن بوجود اورد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😂ببخشید...عزیزم چرا فکر کردی بعدش دوباره میان ؟! معلومه که دیگه نمیان ...منم همینکار کردم انقدر ن ...

حتی دلیلم نپرسیدن چون هرکی می یاد دوبار سه بار زنگ میزنه دلیلو میپرسه ولی اینا اصلا ... مامانم اون موقعه گفت خودشون حدس زدن بخاطر زشتی پسره رد کردی واسه اون زنگ نزدن 

منم خیلی پشیمونم. نگاه کردم به موقعیتش ازدواج کردم الان میبینم اصلا این مسئله تو زندگی اهمیتی نداره. و تنها چیزی که مهمه، خانواده، شخصیت و اخلاق طرفه. که من خواستگار خوب از این نظر زیاد داشتم و متاسفانه رد کردم

آینده نگری مهمتره عزیزمبا پول نمیشه عشق و دوست داشتن بوجود اورد

قبول دارم ولی پولم مهمه ، سنش خیلی خوب بود چون بعدش هر کی میاد ٣٨ساله پولداره ، بهم حس منفی دست میده انگار شکارچین 

حتی دلیلم نپرسیدن چون هرکی می یاد دوبار سه بار زنگ میزنه دلیلو میپرسه ولی اینا اصلا ... مامانم اون م ...

منم بعد اینکه پسره رو رد کردم پشیمان شدم ...

اصلا ندیده بودمش شرایطش اوکی بود ولی چاق و عینکی بود ...

و البته فاصله سنی ۸_۹ سال ...

حتی از نزدیک ندیده بودمش میگفتن شاید فرق کنه با عکسش خیلیا بدعکسن و ...

ولی من گفتم نه چون دلم یه پسر قدبلند و ورزشکار و خوشتیپ و جوان پسند میخواد 

حالا هی اطرافیانم دلم رو خالی میکنن پسر خوشگل مال تو نیست مال دخترای خیابون است و ازت می‌دزدن‌ش 🤦🏻‍♀️😂

یا میگن پسرای این دوره زن نمیگیرن فقط دوست دختر این دختر نشد یه دختر دیگه ...

والا ما که پسرا رو ندیدیم نمیدونیم چه شکلی آن...

چی بگم والا چون اهل دوست پسر و اینا هم نیستم...

پسر میبینم فرار میکنم 😂😂

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

یه ملتی تو مجازی تلگرام و اینستا و اینا شوهر پیدا میکننیه تاپیک بزن بیان تجربه هاشون و بگن

پولدار برام میاد اما متولد ٦٥یا ٦٨ یا ٦٦ خیلی بزرگن من خودم ٧٩ ایم ، وقتی نگام میکنن انگار شکارچین ، بابامم میگفت به پولشون نگاه نکن اونا ٦٠سالشون بشه تو ٤٥سالته ، برای اون خیلی خوبه زن جوون ولی تو اون موقعه پشیمون میشی 

من تعریف نمیکنم ولی مادرش منو روز عید فطر دیده بود اولین بار اومد خونمون همش به مامانم میگفت دختر بز ...

بخاطر پول غبطه نخور .‌..

به این ترتیب شرایط پسر برای ازدواج مهم است :

اخلاق و شخصیت_فرهنگ و خانواده_شغل_دارایی و خانه_تحصیلات و ظاهر و ...

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

پولدار برام میاد اما متولد ٦٥یا ٦٨ یا ٦٦ خیلی بزرگن من خودم ٧٩ ایم ، وقتی نگام میکنن انگار شکارچین ، ...

بابات راست میگه 

یه راه دیگه هم برات دارم اگه اهل دوستی و این کارا نیستی

هرشب چهل تا زیارت عاشورا بخون هرجایی نوشته صدبار اونجا رو صدبار بخون اخرشم دورکعت نمازش و بخون

کلا یک ساعت طول میکشه 

دقیقا لگد زدم بچه بودم عقلم نرسید ... سیاست نداشتمماشینی که زیر پاش بود حدود ٢و نیم اینا میشد تو فرو ...

دیگه بش فکر نکن

قطعا بهترش میاد سراغت الآنم سنی نداری  

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂

از کجا می‌دونی که خدا برات بهترین فردو در نظر نگرفته باشه؟☺️ فقط باید شرایطش جور شه و زمانش برسه!

دلتو بسپار به خدا ، چون خدا هرگز بد بنده‌شو نمی‌خواد !☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.