2777
2789
عنوان

اگر شورای حل اختلاف نرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1704 بازدید | 24 پست
اگه شرایطش رو دارید برید و پیگیر باشید اگه همسرتون رفته باشن و جلسه تشکیل شده باشه از همونجا بهتون ز ...

میرم حتما..شما شورا رفته بودی که باهات تماس گرفتن؟ ببخش که هی سوال میکنم خیلی مهمه...🙏

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
خب ممکنه ب ضررم باشه؟ فردا برم؟

عزیزم عدم حضور به ضررتون نیست 

فقط روال پیگیری پرونده کمی به تعویق میفته

شورای حل اختلاف محل صدور رای نیست که عدم حضورتون باعث ضرر بشه

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میرم حتما..شما شورا رفته بودی که باهات تماس گرفتن؟ ببخش که هی سوال میکنم خیلی مهمه...🙏

عزیزم من عضو شورای حل اختلافم 

ما توی جلسه ، وقتی یکی از طرفین نباشن برای اینکه جلسه نتیجه ای داشته باشه، با طرف تماس میگیریم که شرایطش رو داره حضور پیدا کنه

ما توی جلسه ، وقتی یکی از طرفین نباشن برای اینکه جلسه نتیجه ای داشته باشه، با طرف تماس میگیریم که شر ...

پس حتما همسررم هم نرفته.. چه خوب که شما اوندی تو تاپیکم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸