2777
2789
عنوان

یه مشورت یا نظرخواهی

244 بازدید | 19 پست

سلام مهربونا . یه سوال . من یه دختر چهارساله دارم و الانم باردارم .و دارم اسم انتخاب میکنم . حالا میخوام بدونم به نظر شما همخونی و مشابه بودن اسم بچه ها مهم تره یا این که همخونی زیاد مهم نیست و  هر کدوم  شیک و قشنگ باشن کافیه ؟

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

من دوس دارم اسم بچه هام بهم بیاد

هربار خواهر ویرادرهایی میبینم مه اسماشون هماهنکی داره کلی ذوق میکنم

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام . بنظر من خوش معنا بودن مهمه . من اسم یکی از بچه هام هم نام پیامبره و یکی دیگه کاملا ایرانی . هر دو با معنای نیک هستن .

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
من دوس دارم اسم بچه هام بهم بیاد هربار خواهر ویرادرهایی میبینم مه اسماشون هماهنکی داره کلی ذوق میکن ...

منم قبلا دوست داشتم ولی الان پیش خودم میگم شیک و خاص بودن هرکدوم ب تنهایی بهتره . اخه همه جا ک اسماشون و با هم نمیگن

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
به نظر من همخونی هم نداشته باشه مهم نیست  مهم قشنگ و با معنی بودن اسمه

جدیدا شدیدا نظر منم اینجوری شده . پیش خودم میگم مگه هر جا برن میخوان اسم خواهر یا برادرشم بپرسن

سلام . بنظر من خوش معنا بودن مهمه . من اسم یکی از بچه هام هم نام پیامبره و یکی دیگه کاملا ایرانی . ه ...

خیلی هم عالی . منم نظرم همینه

منم قبلا دوست داشتم ولی الان پیش خودم میگم شیک و خاص بودن هرکدوم ب تنهایی بهتره . اخه همه جا ک اسماش ...

خوب میشه هم شیک وخاص باشه هم هماهنگ باشن

من زیاد دیدم اینجوری

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

به نظر من بیشتر از اینکه اسم خواهر برادر به هم بیان اینه که اسم و فامیل به هم بیان

اینا بیشتر با هم شنیده میشن تا اسم خواهر برادر

ولی خب اگه خواهر برادر هم آهنک باشن هم خیلی قشنگه

اونقدرررر بی حوصلم که فرمایش همه متینه😢
میگن معنی اسم روی شخصیت بچه تاثیر میذاره معنیش مهمتره

😌ای جون . چ قندی هم تو دل ادم اب میشه موقع اسم گذاری 

خوب میشه هم شیک وخاص باشه هم هماهنگ باشن من زیاد دیدم اینجوری

بله اینم میشه . 😊

به نظر من بیشتر از اینکه اسم خواهر برادر به هم بیان اینه که اسم و فامیل به هم بیان اینا بیشتر با هم ...

اره درسته گلم