2777
2789
عنوان

یکمی از خودتون بگین وشروع زندگیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 54 پست
عزیزم خواهرانه میگم لطفا بذار وضع مالیات خوب بشه حداقل یه خونه و ماشین و‌حقوق معقول آخه بچه چه گناهی ...

الانم میتونم طلاهامو بفروشم یه ماشین بگیریم خونه که رهن و اجاره ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونیم از پسش بر بیایم واقعا زندگی تو ایران به همه سخت میگذره اکثرا نمیشه هیشکی بچه نیاره🥲

مت ۱۳ ، ۱۴ سال جلوگیری کردم.

الانم نمیگم اوضاعم عالیه اما بهتر از قبل ام 

خیلی خوشحالم ک بچه نیوردم تو اون سالها

البته من بیشتر داشتم کارما پاس میکردم 😭🤕😭🤕😭🤕

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
مت ۱۳ ، ۱۴ سال جلوگیری کردم.الانم نمیگم اوضاعم عالیه اما بهتر از قبل ام خیلی خوشحالم ک بچه نیوردم تو ...

خوبه تونستی تحمل کنی من پونزده سال زندگی کردم نداشتم بچه بنظرم دیگه بسمه

از کجا میدونی انقد. شبا به خودکشی فکر کردم سه بار اقدام به طلاق کردم زندگی بالا و پایین داره

همین که تا الان داری میجنگی یعنی قوی بودنت حتی ادمای قوی ام خسته میشن گاهی ولی ادامه میدن  الهی بی غم و غصه و شاد زندگی کنی

الانم میتونم طلاهامو بفروشم یه ماشین بگیریم خونه که رهن و اجاره ست

خب فکر کن به آینده 

به هزینه اجاره و رهن و هزینه های بچه 

ببین دلت میاد از هزینه های ضروری ش بزنی 

احساسی فکر نکن 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
خب فکر کن به آینده به هزینه اجاره و رهن و هزینه های بچه ببین دلت میاد از هزینه های ضروری ش بزنی احسا ...

خب آره  سخته ولی یه دنیای کاملا بی مشکل نمیشه ساخت 

همین که تا الان داری میجنگی یعنی قوی بودنت حتی ادمای قوی ام خسته میشن گاهی ولی ادامه میدن الهی بی غ ...

همچنین 🫂 

انشاالله از این ببعد خدا یه جوری برات جبران کنه که قبل و یادت بره❤️

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
خب آره سخته ولی یه دنیای کاملا بی مشکل نمیشه ساخت

ولی میشه مشکلات رو بیشتر نکرد 

فقط به روزی فکر کن که بچه ت بهت بگه دلیلت از اینکه کن رو به این دنیا آوردی چی بوده 

چی از زندگی فهمیدی؟ چی داشتی بهم بدی و آموزش بدی؟ 

خودت نمیدونی ولی من بودم با این شرایط بچه نمی‌آوردم 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
ولی میشه مشکلات رو بیشتر نکرد فقط به روزی فکر کن که بچه ت بهت بگه دلیلت از اینکه کن رو به این دنیا آ ...

زندگی و باید ساخت  من امیدم به اینه بچم مثل خودم قویی باشع

اسی جون عکس بی بی چکت رو دیدم ب مثبت میخوره انشالله دلت شاد بشه.سیکل پریودیت چند روزه هستش؟

دورت بگردم چون لک لانه گزینی داشتم بنظرم گذاشتم الان ترشح دارم نمیدونم برام دعا کن ♥️🫂