2777
2789

من به شوهرم در رابطه با یکی شک دارم اون همیشه تماسشو از گوشیش حذف می‌کرد یا پیام هاشو  من عصبی شدم حتی دعوا هم کردیم و شوهرم قول داد دیگه حذف نکنه ولی با باز امروز دیدم از اون یکی خطش حذف کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معتقدم حس تردید یک زن به آدمی که باهاش زندگی کرده‌کمتر به خطا می‌ره معمولاً درست از آب در میاد 

گاهی هم شواهد آشکار هستند کافیه بپذیری 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

نمیدونم یه بار با زنها حرف زدم یه بار هم با شوهرم ولی هر دو دفعه یجوری پاک از آب در اومدن که من شرمنده شدم 

و جالبیش همیشه بعد من به اون زنگ زده این خیلی اذیتم میکنه

من معتقدم حس تردید یک زن به آدمی که باهاش زندگی کرده‌کمتر به خطا می‌ره معمولاً درست از آب در میاد گا ...

آشکار ولی هر دفعه نشستم صحبت کردم من مقصر شدم

انسان درستیه و منم ذاتا آدم حساس یا شکاکی نیستم 

ولی خب دودوی چشم ادم ها ، لرزش صداشون یا عدم تمرکزشون میتونه نشون بده چیزی رو مخفی میکنن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

الان تنها راهی که به ذهنم رسید اینه که با اون زنها شروع کردم به غیبت خانواده شوهرم که یه سر نخ بگیرم و این بیشتر عذابم میده ولی یه سر نخ بهم داد این که گفت من برا هر کسی یه رمز میزازم تو چت هام

منم همینم و این بازی کردن چشاش بیشتر مشکوکم میکنه

ببین چشمای یه ادم همیشه راس میگه .....اگه تو چشاش شک ببینی یعنی یه جای کار میلنگه

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

انسان درستیه و منم ذاتا آدم حساس یا شکاکی نیستم ولی خب دودوی چشم ادم ها ، لرزش صداشون یا عدم تمرکزشو ...

و الکی و بی دلیل بد گفتنش 

دقیقاً بعد تماس هاش یا پیاماش  یا خیلی بی دلیل گفته بریم خونه اونا یا خیلی بی دلیل حرفشونو آورده وسط و بدشو گفته

آشکار ولی هر دفعه نشستم صحبت کردم من مقصر شدم

خب مجبوره با حاشا زدن خودشو تبرعه کنه کدام آدم خائن دیدید که قدرت پذیرش داشته باشه مگر با شواهد روشن در دست که تهش یا‌ حق به جانب شما را مقصر اشتباهش می‌دونه

یا میگه خوب کردم که کردم یا با چهارتا قول از سر ترس میخواد بحث را بخوابونه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍