2777
2789
عنوان

شکتون به همسر یا دوست چقد درست در اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردم مطمئن بودی. واقعا خیلی سخته درکت میکنم

مطمئن بودم کار راحت بود همین که شک میکنم سخته میگم شاید من بی دلیل حساس شدم اگه باهم نباشن من گناهشونو به گردن گرفتم الکی از خانواده شوهر بد گفتم  همه اینا گناهه خوب من چطوری میتونم با وجدانم کنار بیام

خب فامیله نهایت یا خواهرته یا زنداداشته یا جاریت قطع ارتباط کن مگه میتونه تورو به زور جایی ببرهحداقل ...

می‌بره دیگه اون به شدت مهمونی دوست داره و الان با تعداد کمی از آشنا و فامیل رفت و آمد داریم مثلاً بخاطر من و اینا جزو خط خورده ها نیستن اگه بگم خونه اینا هم مریم فقط یه خونه مامانش میمونه و خونه مامان من 

ولی این اگه با شوهرم باش فقط بخاطر پوله چند روز پیش گفت دخل و خرج دسته خودت ،فک کنم من دخل و خرج و دست بگیرم یا من متوجه میشم چخبر یا این که اونا به مشکل بخورن

چقد بد ذاته

با زنای خراب در ارتباطه تا اونجایی که فهمیدم با 2 تا در ارتباط بوده یکیشون به قول خودش گفت از وقتی فهمیدم متاهله دیگه ارتباطی ندارم. اون یکی هم که شهر دیگه اس وقتی مسافرت بودیم دستش رو شد همشم منکر میشه. همش میگم نکنه قبلا که اونجا زندگی می‌کردیم از اون موقع در ارتباط بوده باهاش؟ ولی تمام شماره های مشکوک از گوشیش مسدود و حذف کردم از تمام برنامه هاشم حذف کردم. مگر اینکه جایی یادداشت کرده باشه. همش میگم نکنه باز بریم مسافرت آدرسشو حتما داره باز نره پیشش؟ فعلا چیز مشکوک ازش ندیدم ولی هیچی بعید نیست ازش

بگردمت خواهر ❤️❤️

هر چی از خانوادش کشیدم حالا هم از دست خودش یه مشت آشغال کثافتن همشون. هر چی خانوادش زندگی رو برامون سخت کردن حالا هم کثافتکاریای خودشو باید تحمل کنم