2777
2789

🥺دعا کنید تا پایان امسال چیزی ک میخام بشه 

هرکی دعام کرد بگه ب نیتش صلوات و حمد بخونم

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

برات حمد میخونم ❤️ منم دعام کن اونی چیزی که دنبالشم انجام بدم نتیجش خوب بشه

ممنونم 

انشاالله ب هرچی میخابی برسی 

منم برات خوندم گلم🥺

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازبون روزه ازخدامیخوام حاجت روابشی وامیدت ناامیدنشه ....الهی آمین 

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
بازبون روزه ازخدامیخوام حاجت روابشی وامیدت ناامیدنشه ....الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرج ...

🥺🥺🥺🌙 ممنونم مهربون 🦋🙏 روزت قبول 

خیلی حس خوبی بهم دادی ✨✨✨

انشاالله  عاقبت بخیر بشی 

و هرچی از خدا میخاهی بهت بده 

حمد خونم برات عزیزم 

🥺 ی خاهش منو سر نمازات دعا کن دعا در حق دیگران میگن قبول میشه 🥺🥲🌙 

🥺🥺🥺🌙 ممنونم مهربون 🦋🙏 روزت قبول خیلی حس خوبی بهم دادی ✨✨✨انشاالله عاقبت بخیر بشی و هرچی از خد ...

چشم دخترگلم الان وضوگرفتم تااذان بگه نمازم روبخونم سرنمازدعات میکنم موقع افطارهم برات ازخدا خوشبختی وعاقبت بخیری طلب میکنم ....

ان شاءالله دل ناشادت شادبشه ....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
چشم دخترگلم الان وضوگرفتم تااذان بگه نمازم روبخونم سرنمازدعات میکنم موقع افطارهم برات ازخدا خوشبختی ...

🥺🥺خدا خیرتون بده🌙🌼