2777
2789
عنوان

فقط اونایی که به زمین تخت باور دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 125 پست
خب وقتی سطح سواد پایینه چه انتظاری میشه داشت

واقعا این مسئله جای گریه داره 

بجای طی کردن پله های علم 

گیر دادن به چیزایی که اثباتشون خیلی وقته اتفاق افتاده 

بجای پیشرفت میدوئن دنبال پسرفت

... 🤍🦋
فصل هاام از پدیده ای به نام آنالما سرچمه میگیره که همه اینارو میتونی تو اینترنت بخونیناسا در زبان عب ...

جسارتا اگه یه موسسه ای دنبال فریب و دروغ هست، چرا باید همچین اسم تابلویی بذاره؟!!!

عبری زبان مخفیانه ای نیست که بگه کسی متوجه نمی‌شه.(می دونم ناسا در اصل مخفف چیه.)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مممنونم از پاسخ آدما شخصیتشون کاملا پیداستدرود بر شمامنم تو این تاپیک میخواستم نظر اونایی ک تخت گرا ...

عزیزم🥺 اشکالی نداره خب وقتی نگاهت به دنیای اطرافت متفاوته طبیعیه که با این وضعیت رو به رو بشی. خیلی خوبه که آدم کورکورانه چیزیو قبول نکنه

فصل هاام از پدیده ای به نام آنالما سرچمه میگیره که همه اینارو میتونی تو اینترنت بخونیناسا در زبان عب ...

میدونی یچیز دیگه ک جالبه چیه

اینکه اگ علم ناسا و..انقدددد پیشرفتس ک اونهمه تو فضادبا وجود اونهمه بارش شهاب سنگ و خطرات دیگه میتونه ماهواره بفرسته و سالم برن و بیان و کلی اکتشاف کنه

چجوری نمیتونن از ی عمقی بیشتر تو دریا برن اخه؟😂میگن از یجا ب بعد بدلیل سرمای زیاد و تاریکی و فشار آب اصلا نمیشه رفت

بعد همینو با فضا و خلا و اونهمه تشعشعات و اجسام اونجا مقایسه کن

واقعا منطقیه بتونن اونو برن ولی همین دریا ک بغل گوشمون هستو نه؟!

من نمیگم زمین تخته یا کروی

ولی یچیزیو مطمئنم که ناسا دروغ میگه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
یسوالیایران هم که موشک می‌فرسته فضااینا هم دروغ میگن؟

عزیزم ایران  تو زمینه نجوم و..تو ناسا مثلا خیلی خفنه ولی بنظر خودت منطقیه؟

ما ک تحت این تحریمای شدید هستیم ک ماده اولیه کارت ملی هوشمندم باید وارد کنیم اینهمه تجهیزات و پیشرفت نجومی فضایی داریم؟

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد