2777
2789
عنوان

فقط اونایی که به زمین تخت باور دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 125 پست
یسوالیایران هم که موشک می‌فرسته فضااینا هم دروغ میگن؟

اینکه با قاطعیت کامل بگی تمام کاراشون دروغه که نمیشه

ولی اصلا از گنبد آسمان نمیشه عبور کرد که منظور همون لایه اوزون که سقفد نفوذ ناپذیره. خود ناسا غیر مستقیم اعتراف کرده که از گنبد اصطلاحا شیشه ای نمیشه رد شد حتی در جاهایی خواندم که صدهابار خواستن با شلیک موشک هایی این لایه های اوزون رو خراب و سوراخ کنند. 

میگن سفر به ماه!!!!

ماه اصلا کره نیست یه پلاسمای نوریه . رفتن ب ماهم یه دروغه محضه

یه تعلیقی سیاسی🤕

کسی که مقاله isi داره اصن توی این سایت نمیاد بیادم از اینا سوال نمیپرسه به طور جدی .. البته شوخی فرق ...

عزیزم آی اس آی خیلی امتیازش بالا نیس اکثرن همه توش مقاله دارن من حوصله نداشتم اسم دانشگاهمو بیارم و درباره مدرکم بگم وگرنه شیمیستم و بهترین دانشکده شیمی ایران درس خوندم استادام جزو ۱ درصد دانشمندان پراستناد شیمی جهان بودن

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب سوال یکی مونده به اخر بله هست!و متن سوال یکی مونده به آخر جواب سوال اولتون.بقبه سوالاتون انحراف ...

رسما تو مبانیه اولیه گیر کردیم.اون وقت با این سطح سواد...میخوایم انقلاب رنسانس انجام بدیم!

اخرین ریپلای از سمت من بود

لطفا شماام برید درباره همون جاذبه چیست تحقیق کنید سوادتون بیشتر از اون نیست... شبتون پر ستاره

یه تعلیقی سیاسی🤕

اینکه با اعتماد ب نفس چرت و پرت میگین خیلی عالیه👏😂 اصلن حالا ک اینجوره کی به کیه بذار منم ی نظریه بدم

زمین کره هست ولی ما داریم روی سطح درونیش زندگی میکنیم یعنی داخلش ولی روی پوسته!

بعد خورشید هم وسط این کره هست😂

.

اینکه با اعتماد ب نفس چرت و پرت میگین خیلی عالیه👏😂 اصلن حالا ک اینجوره کی به کیه بذار منم ی نظریه ...

جالب بود 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

باشه تو راس میگی زمین تخته.فقط به من بگو جاذبه چیه و از کجا بوجود میاد و تو زمین تخت توجیحش کن خانم ...

قک کنم حرفای نیوتون براشون شوخیه 😂

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
اخه خیلی زیادهواسه هرچیزی یه دلیلی دارنمثلا میگن چرا گاهی ماه وسط ابرا میادپشت ماه که نباید ابر باشه ...

خوده کسوف و خسوف از نشانه های کروی بودن زمین هس 

شب و روز که از پی هم میاد از نشانه های کروی بودن زمین هس 

مهمترین دلیلی که میشه باهاش کروی بودن زمین رو اثبات کرد امواج زمین لرزه ای،میشه با آزمایشات امواج p,s کروی بودن زمینو ثابت کرد

دلایل که زیاده برا دروغ گفتنکلا تو هر سایتی من رفتم نظرات رو بخونم نمیدونم چرا همه فقط حمله میکننعزی ...

یه سری چیزا که علم ثابتش کرده بحث سرش میکشه به چیزای دیگه 

با این حرفا فقط این مسئله نه بلکه اکثر کشفیات میره زیر سوال 

و توهینه به کسایی که عمر و وقتشونو گذاشتن  

... 🤍🦋