2777
2789
عنوان

فقط اونایی که به زمین تخت باور دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 125 پست
چندین سال قبل بود خب اسمی نداشت گفتن همچین فرضیه ای داره روش کار میشهالبته منم ن از استاد دیگه ای ن ...

منم برام سوال شد قدیما بعد رفتم دلایل تخت گراهارو خوندم غیرعلمی و تخیلی بود بیخیالش شدم

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله تایپ نداشتمولی حرفتون یجور توهین بودخانم باسواد من چن تا سوال دارمچرا پایگاه ناسا در میامی هست ...

باشه تو راس میگی زمین تخته.

فقط به من بگو جاذبه چیه و از کجا بوجود میاد و تو زمین تخت توجیحش کن خانم با سواد.

سوالاتم نمیدونم و برام مهم نیس چون علمی نیست فقط دنبال زیر بغل ماری. نکته اصلی جاذبه هست اگه فیزیک خونده باشی

.

نمیشه در برابر خرافات ساکت موند حتی اگه صاحب ناپیک بگه وارد نشین این نظر منهخاهش میکنم عزیز

من از طرفداران زمین تخت سوال پرسیدم

و نظرشونو خواستم

نظر شما رو نخواستم

شما هرجا از شما نظر نخوان میرید اظهار نظر میکنید؟

اگه اینطوری هستید سعی کنید رو هوش هیجانیتون کار کنید

من از طرفداران زمین تخت سوال پرسیدمو نظرشونو خواستمنظر شما رو نخواستمشما هرجا از شما نظر نخوان میرید ...

من کار ب شما ندارم اومدم اینجا که کسایی که از سر کنجکاوی میان یموقع گمراه نشن🫤 هوش هیجانیم خوبه شما روش کار کنید که جنبه شنیدن نظر مخالف نداری و تو سایت عمومی میخای فیل تر کنی مخاطباتو

.

من کار ب شما ندارم اومدم اینجا که کسایی که از سر کنجکاوی میان یموقع گمراه نشن🫤 هوش هیجانیم خوبه شما ...

کسی که دنبال آگاهی باشه هیچ وقت گمراه نمیشه اینو یادتون باشه

در ضمن من نظری نداشتم که مخالفش من اذیت کنه

فقط از قشر خاصی با دیدگاه خاصی سوال پرسیدم

خیلی واضحه 

دیگه خیلی تاکید کردم

دیگه من ادامه کامنتی ک بزارید پاسخ نمیدم

امیدوارم حمل بر بی احترامی هم نبوده باشه

ایام ب کامتون

باشه تو راس میگی زمین تخته.فقط به من بگو جاذبه چیه و از کجا بوجود میاد و تو زمین تخت توجیحش کن خانم ...

باشه خب من که میگم شما خانم باسواد حالا جواب بدید

چرا وقتی از ایران به چین میریم حدود ۶ ساعت میشه و وقتی ام که به ایران برمیگردیم باز هم همونقدره. اگه زمین میچرخه باید زمان رفت تقریبا بشه ۷ ساعت و زمان برگشت بشه ۴ ساعت چون میگین زمین با سرعت ۱۷۶۵ کیلومتر بر ساعت برمیگرده!!!

چرا سفر به قطب جنوب ممنوعه؟

چرا در نقشه جهان کشوری به اسم روسیه باید اندازش ۳۰ برابر قاره ی افریقا باشه؟

مدار ۷۸ درجه برای خلبانا پرواز ممنوع حساب میشه با ا ن نقشه ها.و باید با نقشه زمین تخت پرواز کنن؟

ناسا ماهواره ای نشون میده که فردی از داخلش اومده بیرون و دارع پنل خورشیدی تعمیر میکنه. حتی یدونه از اون ۲۲۰۰ تا ماهواره‌ ام دیده نمیشن. و جالب تر اینه که میگن ماهواره ها روی مدار ها قفل شدن. و با اونا میچرخن..قبول. این یعنی سرعتی معادل سرعت چرخش زمین و حدود۱۷۶۵ جرا اون یارو بیرونه و کوشم نمیگزه و ریلکس کارشو انجام میده؟

این ها چندین سوال از ۱۰۰۰ ها سوالی هست که در زمین کروی جواب نداره دوست مدعی قرن....

یه تعلیقی سیاسی🤕

ذات یک شب 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

باشه خب من که میگم شما خانم باسواد حالا جواب بدیدچرا وقتی از ایران به چین میریم حدود ۶ ساعت میشه و و ...

جواب سوال یکی مونده به اخر بله هست!

و متن سوال یکی مونده به آخر جواب سوال اولتون.

بقبه سوالاتون انحرافی و غیر علمی و بی ربط بود.

سوال اصلی روجواب ندادین. جاذبه چیست؟ با زمین تخت توجیهش کنید😊

بابت املام معذرت میخام زیاد خوب نیست

.

عزیزم من مدرک دکتری دارم محققم تو دانشگاه و بالای ده تا مقاله ‌isi دارمکلا کار تحقیقاتی بهم یاد داده ...

کسی که مقاله isi داره اصن توی این سایت نمیاد بیادم از اینا سوال نمیپرسه به طور جدی .. البته شوخی فرق داره قضیش 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

باشه خب من که میگم شما خانم باسواد حالا جواب بدیدچرا وقتی از ایران به چین میریم حدود ۶ ساعت میشه و و ...

به عنوان یه دبیرستانی با فیزیکی که خوندم میتونم تمام سوللاتو رو کنم 😂