2777
2789
اونا که شستشوی مغزی مردم توسط آخوندا هست خانم محترم

تو فرض کن شستشوی مغزی توسط آخونداس

آیا تا حالا چیز زشت و قبیحی رو تو اون برنامه رواج دادن؟؟؟؟؟؟

همیشه حرف از احترام ب پدر مادر 

کمک ب یتیم

دستگیری از مظلوم

وهزارتا کار خوب و پسندیده ی دیگه بوده

پس انصاف نیس ک بگیم دارن شستشوی مغزی میدن

چون انجام کار بد رو ازکسی نخاستن ک

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الله اکبر از این همه جهالت

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

دین و اعتقاد اونا ی چیز چرت ومن درآوردیهدین من کجا دین اونا کجاریپ نزن ک اصلا حوصله ی امثال تورو ندا ...

منم هم مسلمان ون نیستم ولی تا جایی که بتونم به بقیه ادیان احترام میذارم

نمونه های خارجیش چطور ؟ این برنامه در اصل از خارج پخش میشد و بعد ایران اومد به تقلید از اون یه برنام ...

ببین حالا با این داستان کار ندارما .اما یه چیزایی به چشم  دیدم از دروغای ادما . دو رو بودنشون .ک دیگع همه چی رو باور نمیکنم .مخصوصا برنامه های تلوزیون و حالا چ ایرانی چ خارجی . به نظرم تحقیق و مطالعه کنیم آگاه تر میشیم تا که به برنامه های تی وی اعتماد کنیم 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

آفرین احترام خوبه . اونی ک میاد خودشو برتر میدونه و بقیه اعتقادا رو ساده لوحانه اون فقط از مسلمون بودن اسمشو یدک میکشه

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

چه جهلی دوست عزیز یه سواله فقط خونسرد باش😇

شما ی سوال پرسیدی اما جوابای یکسریا بوی جهل و نادانی میده 

کاملا خونسردم

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

اخ اخ دست رو دلم نزاربدبختی تقاص پس نمیدن ک هیچ روز به روزم دارن پیشرفت میکنن

بله همینو گفتم. بدتر از همه اینها که فکر میکنن کارشون درسته و خدا با اوناست و اونی که باید تقاص پس بده طرف مقابلشه نه خودشه. 

عشقم

کسی ک ی ذره فقط ی ذره با بقیه ی ادیان آشنایی داشته باشه میفهمه ومیدونه ک بازگشتب سرای جاودان ومعاد جزو جدایی ناپذیر هردین وآیینی هس ک همه روش اتفاق نظر دارن

اون کسی ک میاد میگه ن اون دنیایی وجود نداره قطعا داره از ی دین وآیین ساختگی پیروی میکنه

گرفتی یا خیر

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂