2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اینایی ک میگن نچقد ساده لوح و خوش خیالن

چقدر بی ادبانه . خیلی از افراد دینشون اعتقادشون فرق میکنه . خوبه اونا هم ب شما بگن ساده لوح؟ 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

چقدر بی ادبانه . خیلی از افراد دینشون اعتقادشون فرق میکنه . خوبه اونا هم ب شما بگن ساده لوح؟

دین و اعتقاد اونا ی چیز چرت ومن درآوردیه

دین من کجا دین اونا کجا

ریپ نزن ک اصلا حوصله ی امثال تورو ندارم😊

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

دین و اعتقاد اونا ی چیز چرت ومن درآوردیهدین من کجا دین اونا کجاریپ نزن ک اصلا حوصله ی امثال تورو ندا ...

اوه . کاش مسلمونا یاد بگیرن ک خودشونو برتر ندونن . من مسلمون نیستم اما احترام میذارم به همه ادیان . ✌

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

اونا که شستشوی مغزی مردم توسط آخوندا هست خانم محترم

یکی از نزدیک ترین ادمابهم براثر بیماری به کما رفت واتفاقایی که براش افتاده بود بعداز کما دراومدن برامون تعریف کرد چیزایی شبیه به همین داستانای زندگی پس از زندگی

از کجا انقدر مطمئن هستی

از اونجایی که خدایی که من می‌پرستمش، مبرا ست از هر کار عبث و بیهوده ای! بنظرت مضحک نیست ادمیزاد دقیقا مث ی پشه بیاد زندگی کنه بعد بمیره و تمام؟ 

وسعت دیدت رو گسترده کن 

تفکر تفکر نجاتت میده از سردرگمی از دو به شکی! 

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

اونا که شستشوی مغزی مردم توسط آخوندا هست خانم محترم

نمونه های خارجیش چطور ؟ این برنامه در اصل از خارج پخش میشد و بعد ایران اومد به تقلید از اون یه برنامه ساخت ... خارجیا هم دروغ میگن ؟ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...