بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر بی ادبانه . خیلی از افراد دینشون اعتقادشون فرق میکنه . خوبه اونا هم ب شما بگن ساده لوح؟
گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
دین و اعتقاد اونا ی چیز چرت ومن درآوردیهدین من کجا دین اونا کجاریپ نزن ک اصلا حوصله ی امثال تورو ندا ...
اوه . کاش مسلمونا یاد بگیرن ک خودشونو برتر ندونن . من مسلمون نیستم اما احترام میذارم به همه ادیان . ✌
گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
اونا که شستشوی مغزی مردم توسط آخوندا هست خانم محترم
یکی از نزدیک ترین ادمابهم براثر بیماری به کما رفت واتفاقایی که براش افتاده بود بعداز کما دراومدن برامون تعریف کرد چیزایی شبیه به همین داستانای زندگی پس از زندگی
از اونجایی که خدایی که من میپرستمش، مبرا ست از هر کار عبث و بیهوده ای! بنظرت مضحک نیست ادمیزاد دقیقا مث ی پشه بیاد زندگی کنه بعد بمیره و تمام؟
وسعت دیدت رو گسترده کن
تفکر تفکر نجاتت میده از سردرگمی از دو به شکی!
مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخمخورده و زمخت شود🕊️🤍✨