2777
2789

ما به اندازه درکی که در این زندگی پیدا کردیم 

به اندازه دبدمون به جهان هستی و حلقه و اگاهیمون در بعد بعدی که پس از مرگ هست باز هم رشد خواهیم کرد 

هرکس بیشتر دانایی خودش رو گسترده باشه، بیشتر جلو می‌ره 

این چرخه به آگاهی رسیدن هرگز متوقف نخواهد شد 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
عشقمکسی ک ی ذره فقط ی ذره با بقیه ی ادیان آشنایی داشته باشه میفهمه ومیدونه ک بازگشتب سرای جاودان ومع ...

ببخشید جسارت نشه من آقا هستم لطفا از این عشقم استفاده نکنید چون حسی خوبی بهم نمیده با تشکر مثلا بجاش بگید داداش یا بردار اینجوری بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید جسارت نشه من آقا هستم لطفا از این عشقم استفاده نکنید چون حسی خوبی بهم نمیده با تشکر مثلا بجاش ...

من معذرت میخام واقعا

ب خدا فکردم خانوم هستی

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

اشکمودرآوردی.منم توحسرتشم

الهی بمیرم🥺😭 هرلحظه دارم حسرت میخورم که چرا بیشتر قدر وجودشونو ندونستم

فقط 41 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

من معذرت میخام واقعاب خدا فکردم خانوم هستی

اشکال نداره هدف از این تاپیک این بود که ببینم اعتقاد آدما رو در این مورد خودم که به شخصه اعتقاد ندارم ولی دیدگاه های مختلف برام جالبه

چیزی که باعث شده فکر کنیم وجود نداره، اینه که آدم های بد تا زنده ان به سزای عملشون نمیرسن و روز به ر ...

اتفاقا این یکی از دلایلی هست که منو مطمن میکنه اون دنیا وجود دهره

آقا هستم

الهی بمیرم🥺😭 هرلحظه دارم حسرت میخورم که چرا بیشتر قدر وجودشونو ندونستم

عزیزم میفهمم حست رو.شک ندارم یه روزمیبینیم اونارو.براشون دعاوقران بخون حال خودت واوناروبهترکن