2777
2789
عنوان

ارتباط مرد متاهل با همکلاسی دختر در چه حد باید باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4504 بازدید | 189 پست

رابطشون رو با اون خانم قطع کن آسمون و‌زمین جابجا نمیشه که با اون خانوم مراوده درسی نداشته باشن

مراقب زندگیت باش عزیزم متاسفانه ما خانومها به هم جنسمونم رحم نمیکنیم

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره کلا از نظرعقیده ای خیلی فرق داره با شوهرم  خود شوهرم اینو گفت ولی اینکه همش میگه ادم موجه ...

خواهرانه بگم خيلي حواست باشه چون خيلي شنيدم آقايون همزمان كه همسرشون رو دوست دارن از تجربه دوستي با آدم هايي كه عقايد كاملا متضاد دارن لذت ميبرن

به نظرم هنوز اتفاقی بینشون نیفتاده و ارتباطشون در حد همون همکلاسیه اما سعی کن کم کم جلو رابطشونو بگیری چون بالاخره برخورد زیاد با یه ادم وابستگی و علاقه میاره من بودم تهدیدش میکردم میگفتم اگه به هر طریقی ببینم با این خانوم باز در ارتباطی منم میرم و با اقایون موجه و محترم چت میکنم دیگه اونوقت کاریم نمیتونی بکنی چون رطب خورده منع رطب کی کند. 

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت

انشاالله ختم به خیر میشه اما عزیزم ما خودمون هم دانشجو بودیم کجا دو تا دانشجو دائم در مورد درس سوال از هم دارن حتی دو تا هم جنس والا من ارشد رو دانشگاه سراسری خوندم بچه ها دم امتحانات از هم جزوه می گرفتن آخه کی هر روز سوال درسی داره مگه مدرسه است این سوالات خودش می تونه بی خود باشه و شروع بحث های دیگه

ببین دختری که تنها تنها میره میتمرگه تو ماشین یه مرد زن دار ج ن ده است....شک نکن...از مجردا ناامید ش ...

معذرت ميخوام ولي منم مثل خودتون بايد بگم تمام ايرادا از دختره نيس اون اقا هم اگه پا داده لاشي بوده...يه عده . شوهراشون ميرن كلي كثافت كاري ميكنن با اينو اون بعد شوهراشون رو در حد حضرت يوسف پاك ميدونن بقيه زنا هم هرزه و...

امروز هم اس ام اس داده بود به شوهرم راجب درس و گفته بود زنگ زدم اشغال بودی خواستی بگو جوابها رو با ه ...

وقتی داشتن با هم حرف میزدن یاید خوشکل میکردی میرفتی یه خودی نشون میدادی که بدونه شوهرت یکی رو داره مثل شیر مواظبه از چنگش درش نیارن😡😡😡 والا ما هم دانشجو بودیم رومون نمیشد درست سلام بدیم به پسرای کلاسمون چه برسه بخوایم سوار ماشینشون هم بشیم

به شوهرم که گفتم میگه باهاش صحبت کن که کم بشه این روابط قطع بشه که دیگه عالیه.میگه ما مردا شاید واقعا اولش منظوری نداشته باشیم ولی یه روحیه ای داریم که تو ارتباط با نامحرم کم کم تغییر میکنیم و همین روابط یه آفت میشه تو زندگیمون. میگه از من میشنوی سعی کن شوهرتو جدا کنین ما که حضرت یوسف نیستیم بتونیم جلو غریزمونو بگیریم. ببخشید رک میگم میگه همه چی هم که به رختخواب ختم نمیشه همون دوستی ساده هم میتونه باعث بشه از زندگی و همسر خودمون دلسرد بشیم.

من خودم ترم اول دانشگاه يه  همكلاسي خيلي بهم إبراز علاقه ميكرد و سر راهم سبز ميشد سنش هم خيلي كم بود ولي بعد ها فهميدم زن داره و زنش هم حامله بوده اون موقع .. من از اون اقا خوشم نميومد اصلا و از سر بازش كردم همون موقع ولي اگه بر عكس بود و خوشم ميومد أيا من هرزه ميشدم يا اون؟! من روحم بايد خبر ميداشت كه متأهل بوده مثلا؟

اون خانوم فقط در حدود کلاس میتونن سوال بپرسن.

ایشون دیر میرن خونه میتونن با آژانس برن.

عزیزم این ها استارت عشق ها و خیانت های مخفی هست.

پیگیری کن تا جایی که اون خانم جرات این رفتار رو به خودش نده.

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است