2777
2789
عنوان

ارتباط مرد متاهل با همکلاسی دختر در چه حد باید باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4504 بازدید | 189 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بهتره برخورد کنی نه با شوهرت بلکه با خانومه جدی برگرد بهش بتوپ تا حساب کار بیاد دستش

نه بابا بدتر اینجوری اگه دختره قصدی داشته  باشه و پررو باشه روش تو روی استارتر باز میشه راحت کارشو پیش میبره تازه خوشحالم میشه بفهمه این میدونه 

همکلاسی های آقا رو نمیپسندن ظاهرا ،یکسره هم میگه این خانوم خیلی موجه هست اصلا جو بینمون بد نیست و ای ...

اوه اوه از من بتو نصیحت همین الان ریشه این ارتباط رو بخشکون بایک دعوای جدی 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018

منم شوهرم شرایط تو رو داشت 

با اینکه شوهرم مرد خوبیه ولی باز از حیله بعضی از خانما باید ترسید 

قشنگ به شوهرت بگو قطع ارتباط بکنه با خانوم و با اقایون درساشونو بخونن..‌

من یه بار یه دعوای حسابی کردیم 

بعد دیگه قطع ارتباط کردد....

منم یه بچه دارم ...ولی باید حواستووو جمع کنی 

ارتباطي نبايد باشه وظيفه ي شوهرتون نيس ناسلامتي رفته درس بخونه اژانس خانم ك نشده ك ببرتش وبيارتش واقعاً جامعه چقد كثيف شده عزيزم بين هر مؤنث ومذكري نَفَر سوم شيطانه جدي و قاطع باش با همسرت

خب من الان باید چیکار کنم به نظرتون تا حالا کوچکترین بحث و اختلافی بینمون نبوده نمیخوام فکر کنه خیلی ...

من اگر جای توبودم منتظر یک بهانه و آتو بودم و دعولی حسابی راه مینداختم تا شوهرت دیگه بفهمه 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018

یعنی سوپر من تر از شوهرت نبود؟؟؟

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...