2777
2789
عنوان

ارتباط مرد متاهل با همکلاسی دختر در چه حد باید باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4504 بازدید | 189 پست

امروز هم اس ام اس داده بود به شوهرم راجب درس و گفته بود زنگ زدم اشغال بودی خواستی بگو جوابها رو با هم چک کنیم که شوهرم بهش گفت تو ایمو بفرست بعدش هم تو ایمو کلی سوال و جواب درسی و حال و احوال معمولی کردن با هم

همکلاسی های آقا رو نمیپسندن ظاهرا ،یکسره هم میگه این خانوم خیلی موجه هست اصلا جو بینمون بد نیست و ای ...

😒😒😒 

اگه زنی جز مادرش و خواهراش و خانومش ک من باشم سوار ماشین همسرم  شه اصلا برام قابل هضم نیس 😐 هیچ جوره هم قانع نمیشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتمادتو به همسرت از دست نده‌.نگران نشو.تا حالا به نظر نمیاد اتفاق مهمی باشه.سعی کن مدیریت کنی روابطشو و خط قرمزاتو بهش بگی.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
امروز هم اس ام اس داده بود به شوهرم راجب درس و گفته بود زنگ زدم اشغال بودی خواستی بگو جوابها رو با ه ...

نمیخام نگرانت کنم ولی خییییییلی حواستو جم کن

امان ازبیکاری😔 یعنی دنیابه این بزرگی فقط کاربراهمسرمن نیست😭
چه بدونم بعدش هم وقتی گفتم اگه خودت میگفتی اینقدر ناراحت نمیشدم ولی مطمئنم که هیچ وقت نمیگفتی قبول ک ...

بنظرمن بعضی وقتا جو دانشگاه اینجور محیطیا برا ادم میسازه ربطی نداره ب خیانت یا ن من دورانی ک درس میخوندم همکلاسی های اقا همیشه خانمای کلاسو میبردن تا جایی ک نزدیک ب خونه باشن شاید شما فک کنی ک مثلا میشه ب خیانت فکر کرد اما همیشه هم خیانت نمیشه بخصوص کسایی ک مثلا دوترم ب بالا باهم کلاس دارن صمیمیت بینشون بیشتره شاید اون خانم ب شوهرتون تودرس کمک کرده شوهرتونم برا جبران زحمت رسوندتش بدبین نباش خواهشا ک من این ی موردو خودم تجربه کردم

لطفا لایک نکنید فقط ریپلای کنید 

چرا باید برای شوهرت مهم باشه که اون خانوم شب تنها نره؟؟؟؟

مگه دوسش داره که براش مهمه؟

عزیزم حتی اگه هیچیم بینشون نباشه مطمعن باش به وجود میاد اینکار اصلا درست نیس...

الان شمام با یه اقا اینطوری درارتباط باشی شوهرتم نباید ناراحت بشه پس

چقد دخترای این زمونه پررو شدن.طرف میدونه این اقا متاهله بازم سوار ماشینش میشه برسونتش.شاید همسرتون تو رودربایسی گیر کرده و یه تعارفی زده و اون خانومم سوار شده.ولی دحترای الان خیلی چشم سفید شدن انقد عشوه و ادا اطوار میان تا مرد سر به راه هم میلغزه

امروز هم اس ام اس داده بود به شوهرم راجب درس و گفته بود زنگ زدم اشغال بودی خواستی بگو جوابها رو با ه ...

بهش اس بده یا اگه زنگ زد جواب بده بگو خانوم فلانی بهتر نیس سوالاتونو تو کلاس بپرسین و وقت شوهرمنو تو منزل نگیرید

من بودم میگفتم

من بهش گفتم اگه من همکلاسی آقا رو میرسوندم ماراحت نمیشدی گفت چرا ناراحت کیشدم ولی چه فایده هنوزم با هم میچتن ،امروز هم بهم گفت ماراحت نشی یوقت بهم اس ام اس و زنگ زده که منم گفتم دوست ندارم خیلی بهت گیر بدم ضمنا دو‌نا بچه هم دارم

من بهش گفتم اگه من همکلاسی آقا رو میرسوندم ماراحت نمیشدی گفت چرا ناراحت کیشدم ولی چه فایده هنوزم با ...

عزیزم بهتره برخورد کنی نه با شوهرت بلکه با خانومه جدی برگرد بهش بتوپ تا حساب کار بیاد دستش

😒😒😒  اگه زنی جز مادرش و خواهراش و خانومش ک من باشم سوار ماشین همسرم  شه اصلا برام قابل ...

چه خوبی تو برا من غیر خودم کسی موجه نیست در مواقعی که من نباشم😒😰😰😰

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن

بعدشم حتی اگه هیچی نباشه تو خوشت میاد همش شوهرت ناز و ادا و حرف زدن و خنده های یه زنه دیگرو ببینه و یوقت خدای نکرده به دلش بشینه؟؟؟ حتما برخورد جدی داشته باش دیگه ام نذار به این کار ادامه بده وای من بودم دق کرده بودم تا الان