2777
2789

بلیط میخام بگیرم برای فردا بعد دیدم داره الان من رزرو کنم معتبره؟ و اینکه بعد که رفتم ترمینال چجوری اتوبوس رو پیدا کنم اگه بخوام بلیط کاغذی بگیرم چطوریه؟

سلام

شما از علی بابا یا 780 بخرم بلیط رو

بعد هم امکان انتخاب صندلی وجود داره و اطلاعات دیگه مثل تاریخ - ساعت - شماره تعاونی

با مراجعه به اون تعاونی نداشتن دادن رسید خرید بلیط بلیط فیزیکی رو دریافت کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم وظیفس باز کمک خواستید در خدمتم - من در زمینه بلط قطار - اتوبوس - هواپیما - هتل و تور کار ...

من الان رفتم چک کردم علی بابا نداشت بلیط اتوبوس به مقصدی که میخام مستر بلیط داشت الان چیکار کنم؟

مسیر مبدا و مقصد رو اعلام بفرمائید چک کنم تو سیستم آژانس

مبدا زابل مقصد گرگان 

یه سوال دیگه هم داشتم من شناسنامم عکس دار نیست و کارت ملی هم هنوز نگرفتم میتونم بلیط هواپیما بگیرم آیا اجازه میدن که سوار شد