2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 38 پست
🥲۱۰ماه باهم بودیم از طریق مغازش میرفتم خرید بازاری بود.. بعدم اینستا توده ماه بخدا انقد وابسته شده ...

عیب نداره ناراحت نباش 🥲 اتفاقیه که افتاده من خودم یکیو میشناسم که چند ساللل پای یکی موند طرف فوشش میداد ازارش میداد با کسای دیگه هم بود ولی پاش موند بعد مریض شد قلبشو عمل کرد و افسردگی حاد گرفت واقعا به تهش رسیده بود🥲 میفهمم حسو حالتو نمیدونم‌چرا گاهی ادما قدر کسایی که از ته دل دوسشون دارن رو نمیفهمن یا زده میشن ازشون واااقعا‌‌چراااا🥲🥲🥲 تقصیر تو نیست تو چیزیو از دست ندادی اون ضرر کرده که کسی مثل تورو از دست داده باور کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازکجا فهمیدی پشیمونه هعی اونا نمیفهمنن اونا لاشین

تو ماشین بود تا منو دید زد رو ترمز بعد یواش یواش با ماشین حرکت میکرد بعد رفت جلو تر دوباره زد کنار وباز دوباره یکم رفت و زد کنار  نمی دونم پشیمون بود یا چه مرگش بود ولی واکنشش این بود 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
من این موجودات بی ذات لاشی هرزع رو نمیفهمم چجوری میخوان برن زیر خاک

راحت میرن جالبش این بهم میگفت دختردورم پرمن چون توبودی میگفتم ن مثل سگ دروغ میگفت من بودم یکی بودرابطه داشت دارم دق میکنم

عیب نداره ناراحت نباش 🥲 اتفاقیه که افتاده من خودم یکیو میشناسم که چند ساللل پای یکی موند طرف فوشش م ...

اون ادم بده مریض شد؟

هعی فداتشم ابجی دیگه چ کنم 

لیاقتشون همینه ک ی دختر تیغشون بزنه و دوسشون نداشته باشه منک سپردم ب خدا مهم نیس😇🥲

اون ادم بده مریض شد؟هعی فداتشم ابجی دیگه چ کنم لیاقتشون همینه ک ی دختر تیغشون بزنه و دوسشون نداشته ب ...

خدانکنه 

افسردگی حاد گرفت 

حالش بد میشد کارش به انژیو کشید🥲 

ولی الان حالش خوبه باورت میشه؟ خداروشکر که از اون حالت بد قیلا در اومد خیللللیییی بهش ظلم شد🥲 البته اون رابطش چند ساله بود 

اره بعضیا لیاقت هیچی ندارن🥲 

حالت بهتره؟ غصه هیچیو نخور همچی درست میشه قول میدم بت

خدانکنه افسردگی حاد گرفت حالش بد میشد کارش به انژیو کشید🥲 ولی الان حالش خوبه باورت میشه؟ خداروشکر ک ...

الهی همیشه خوب باشه خداروشکر طفلی

فداتشم اتفاقا دیشب یهو ی اکانت ناشناسی اومد همون بود. ..حال احوال میپرسید  فهمیدم اونه گفتم تویی یهو بلاکم کرد نمیدونم این کار چ معنی داشت عصبی شدم گفتم میدم داداشم درستت کنه یهو بلاک کرد منم دادام دست داداشم تهدیدش کرد بیشرفووووو.... دیگ وقتی ی ادمیو انقد اذیت میکنین یکم تازه داشتم خوب میشدم باکار دیشبش گند زد. بنظرت چرا اومد بافیک بعدم ک داداشم تهدیدش کرد کلی ترسید دیلیت زد اکانتشو نمیفهمم واقن کاراشو.🥲❤

الهی همیشه خوب باشه خداروشکر طفلیفداتشم اتفاقا دیشب یهو ی اکانت ناشناسی اومد همون بود. ..حال احوال م ...

خیلی ممنون مرسی خداهم نکنه 🙏😅

خواسته برگرده ولی تو نزار کار خوبی کردی فک نکنم دیگه بیاد اصلا بهش فکر نکن امیدوارم حالت زود بهتر شه البته اصلا بهش فکر نکن ارزششو نداره خب؟