2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 16255 بازدید | 94 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه شب عروسیم بهترین شب عمرم بود خداروشکرررررر.. همش خاطرس... مخصوصا اونجاش ک شوهرم بلد نبود چادر سرم کنه. 

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass
گفتم عمه جون شوهرم...هنوزم بعد 12 سال میاد خونمون شب پیش شوهرم میخوابه

خخخخخخخخخخخخخخ... عقده ای... شایدم دوسش داره. 

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass

شوهرم یادش رفته بود کمربند ببنده 

همش شلوارش میکشید بالا موقع عکس انداختن 

تو باغ دیگر وقتی رفتیم آتلیه منو گذاشت اونجا خودش رفت تازه کمربند خرید 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
خخخخخخخخخخخخخخ... عقده ای... شایدم دوسش داره. 

اره خیلی ...... از پسرش بیشتر ..طوری که یه تیکه ارثیه پدریشو داد به شوهرم

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  

عروسی خودم که خوب بود خداروشکر‌به خیرگذشت ولی هفته پیش عروسی دوستم بود که ی روز قبل عروسیشون تالاریه زنگ میزنه بهشون که اومدن تالارو پلمپ کردن دیگه عروسی اینجا برگزار نمیشه دوستم اینقدر گریه میکنه که تیروییدش باد میکنه طفلک بعد همون موقع میرن سمت همون تالارشون تا سه نصف شب دنبال‌سالن آخر یه جاپیدا میکنن بعد به همه تو تل_گرام پیام میدن که آدرس‌عوض شده فرداشم خسته بلند میشه میره آرایشگاه خلاصه به خیر میگذره 

زندگی زیباست ...
اره خیلی ...... از پسرش بیشتر ..طوری که یه تیکه ارثیه پدریشو داد به شوهرم

ایول باز خوبه 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

یه چی دیگه هم یادم اومد فحش بدید ناراحت میشما...یه پسربچه 1ساله تا واارد تالار شدیم راه افتاد جلو ما راه رفتن ده قدم میرفت سه ثانیه وایمیستاد انگشت ب دهن...منم زیر تورم یواشی یه لگد بهش زدم کله پاشد...شوهرم دیدبلندش کرد چپ ب من نگاه کرد رفتیم جایگاه نشستیم

خدایا منا لحظه ایی به حال خودم رهانکن