2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 16255 بازدید | 94 پست

وقتی اخر شب من و شوهرم رفتیم خونمون عمه شوهرم به مادر شوهرمینا گیر داده بود که من امشب میخام خونه برادر زادم بخوابم ....بماند که اومد تو خونمون 3 ساعت بست نشست و اخر سر پدر شوهرم اومد 3 صبح به زور بردش

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اخر شب من و شوهرم رفتیم خونمون عمه شوهرم به مادر شوهرمینا گیر داده بود که من امشب میخام خونه بر ...

چه گیری بود آون 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

عروسی من همش خاطره خوب بود . به خواهر شوهرام گفته بودم دور من حلقه بزنید نمیخوام غریبه بیاد وسط رقص نور تو تاریکی بوسیدم 🙈 جیغ و داد و شادمانی اطراف بلند شد شانس آوردم مانانم ندید و گرنه جر وا جرمون میکرد خیلی بدش میاد 

هیچ  
یه بنده خدایی هم بود که تو آرایشگاه در حال آماده شدن بود فامیل شوهرش رفتن براش ناهار ببرن براش آبگوش ...

وای آبگوشت که بدبخت ورم میکنه

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
شوهرم همش سرش پایین بود تو تالار هی میگفتم ب من نگاه کن موقع رقص میگفت سرمو بیارم بالا میرم جهنم ی م ...

مردن  دیگه آبجی . باید مذکر          بودنشون   رو یه جوری نشون بدن

معاویه : ایا از شمشیر علی (ع) قویتر سراغ داری ... عمرو عاص : آری جهل مردم.

شب عروسی خالم وقتی همه رفتن من تنهاش نمیزاشتم چسبیده بودم بهش هرکارمیکردن نمیتونستن جدام کنن هی جیغ ودادمیزدم میخوابم پیش خالم بخوابم آخرش به زورکتک جدام کردن به حدی گریه میکردم ابروی خالم بردم😐😐