2777
2789
عنوان

شوهر سابقم بهم پیام داده خواهرانه کمکم کنید لطفا اسکرین میزارم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پست اوله برید ببینید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دعواهای زیاد داشتیم لجبازی زیاد داشت باهام

من فک کردم بابت خیانت بوده

ولی این مشکل زیاد مشکل خیلی خیلی بزرگی نیست با چندبار رفتن مشاور حل میشه از پیام ها نتیجه ایی که گرفتم اقا پشیمون و دوست داره تو دلیل محکمی برای طلاق نداری میتونی یک فرصت بده

عزیزم دقیقا از پیامت منم اینو گرفتم ک دوست داری از دلت در بیارع و عذربخاد و باز شروع کنید 

اگه توافق نمیکنی لازم نبود گارد بگیری میکفتی سلام ممنون نه من همه رو میخام لازم دارم تمام

ابن پیام ها عجز تو رو رسوند 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من فک کردم بابت خیانت بودهولی این مشکل زیاد مشکل خیلی خیلی بزرگی نیست با چندبار رفتن مشاور حل میشه ا ...

منم دوسش دارم اما اون میگ بیا دوست باشیم 

گفتم من دنبال زندگی ام گفت سختمه

هوس س.ک.س کرده گفته کی بهتر از تو

خیر اون که هر جا بده ریخته الان 

فقط داره برای مهریه و اینا چونه میزنه 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

عزیزم دقیقا از پیامت منم اینو گرفتم ک دوست داری از دلت در بیارع و عذربخاد و باز شروع کنید اگه توافق ...

آخه نمیدونی ک حس کردم میخواد مثلا زرنگی کنه

چون چند روز قبلش میگفت دوست دارم دلم تنگ شده و....

حس اینو داشتم ک بازی گرفته منو 

وگرنه اگر یهو اینو میگفت میگفتم ن و تمام