2777
2789
عنوان

شوهر سابقم بهم پیام داده خواهرانه کمکم کنید لطفا اسکرین میزارم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه طلاق نگرفتن ؟میگه شوهر سابق

بله شوهر سابق ی که نه عرضه زندگی داره نه دادن مهریه داره 

داره گول میزنه بیا باهم دوس باشیم تا یا مهریه رو نگیره یا باهم خرج کنن 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

بلاکش کن ارزش خودتو پایین نیار 

خانوما تایپک ظرف همسایه رو برام گزارش بزنید 

زدید لایک کنید حمد میخونم براتون

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

ب هییییچ عنوان باهاش دوس نشو ارج وقرب خودتوحفظ کن.در رابطه بامهریه اگ سنگینه یکمیشوباصلاحدید خودت بهش ببخش ک خدام توروببخشع کلیم ثواب داره.البته هرجور خودت میدونی من فقط نظرموگفتم

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

شما کاربر هانده هستین؟

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بله

اسم معذرتو اورده شوهرت عجیبه قبلا اونقدر توپش پر بود طلبکارم بود ولی خودت اینبار خیلی خوب گفتی قبلا از حرفات زیادی معلوم بود دلت پیششه اونم جفتک مینداخت 

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

اسم معذرتو اورده شوهرت عجیبه قبلا اونقدر توپش پر بود طلبکارم بود ولی خودت اینبار خیلی خوب گفتی قبلا ...

خب عزیز تاثیر مهریه است دیگه پاش گیره نمیخواد لج کنم باهاش