2777
2789
عنوان

اونایی ک ام اس دارن

186 بازدید | 15 پست

سلام دوستان اونایی ک ام اس دارن یا کسی از نزدیکانشون دارن میدونن که تنگی نفس یا عوارضی ک ام اس میزاره کی درس میشه؟

من ام ار ای نرمال هست ولی همه علایم رو دارم علایم اولیه هم نیس زیاده . الان دو روزه قفسه سینم سنگینی کرده و تنگی نفس دارم بزور نفس میتونم بکشم چیکار کنم درس شه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ام آر ای نرمال هس ینی چی ؟ خب اگه تو ام ار ای چیزی نشون نده که تو مشکلی نداری ، دیگه چه ربطی به ام‌ا ...

چون خیلی علاییمو دارم و همه دکترا مشکوک شدن و اینکه برا بعضیا بعد از چن سال مشخص میشه

میشه بگی علائمت چیه؟ و چتدسالت هس؟

یهو لرزش چشم دید برفکی تاری دید از نزدیک ک نبایس باشه چون برا دور عینک دارم و مشکلات مثانه ک باعث ورم کلیه میشه تنگی نفس لرزش بدن . سرگیجه و گاه عدم تعادل و ورم مفاصل یجورایی درد و حالت تهوع هرازگاهی و گزگز و ... گاه حافظه ضعیف میشه و تمرکز نمیتونم داشته باشم . اینا یجوریه ک یهو سرگیجه میگیرم یه عوارضی ب جا میزاره و میره . اللن تنگی نفسم بیشتر شده دارم خفه میشم 

اسی چی شدی شما همه چیزایی که گفتی منم دارم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اسی چی شدی شما همه چیزایی که گفتی منم دارم

عزیزم همه چی نرمال . اواره همینطوری نمیدونم واقعا تازگیا هم عود کرده بدنم . میگم شیر و زردچوبه . یا میخام زردچوبه بخورم . تو رفتی ام ار ای اینا ؟ مشکلت چیه ؟

عزیزم همه چی نرمال . اواره همینطوری نمیدونم واقعا تازگیا هم عود کرده بدنم . میگم شیر و زردچوبه . یا ...

لرزش چشم و بدن دارم

سرگیجه و عدم تمرکز 

درد مفاصل

حافظه ضعیف

تنگی نفس تا حدودی دارم

تاری دید 

تکرر ادرار و مشکلات مثانه

مشکلات شناختی

انگشتای دست و پام هر از گاهی گزگز میکنه

در کل خیلی از علائمش رو دارم 

ولی جرات ندارم برم ام ار ای

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

لرزش چشم و بدن دارم سرگیجه و عدم تمرکز درد مفاصلحافظه ضعیفتنگی نفس تا حدودی دارمتاری دید تکرر ادرار ...

منم همه اینارو دارم رفتم ام ار ای نرمال بود ولی دیدم تغییر میکنه و هیلی مشکلات دیگ دارم . دارم داغون میشم . خودمم متوجه میشم وقتی چیزی تو سرم یا چشمم میره گوشام حرکت میکنه گوشام گرفته میشه چشام لرزش میگیره و بدنم و ...

منم همه اینارو دارم رفتم ام ار ای نرمال بود ولی دیدم تغییر میکنه و هیلی مشکلات دیگ دارم . دارم داغون ...

راستش من شنیدم میگن ممکنه چند سال دیگه خودش رو نشون بده ازینش خیلی میترسم حالا که مال شما نرمال بوده به خودت انرژی مثبت بده هرچیزی هم باشه انشالله رفع بشه  .

منم همش میگم من یک چیزیم هست میدونم یک چیزیم هست و والا شایدم به خودمون فقط جذبش کردیم و فقط از اعصابه...