2777
2789
عنوان

مادرم دلش میخواد با ما زندگی کنه

963 بازدید | 58 پست

پدرم فوت شده برادرمم مجرده اما صبح تا شب سر کاره خونش قدیمیه دلش نمیخواد اونجا بمونه همه اش ایراد میگیره چند بار تا حالا بهم گفته اونیکی اتاقتونو بذارید من بیام اونجا زندگی کنم با برادرمم آبش تو یه جوب نمیره ما هم خودمون مستاجریم انقدر یکبار اصرار کرد به شوهرم گفتم نظرت چیه اگر مامانم بخواد بیاد باهامون زندگی کنه قبول نکرد گفت من میخوام زندگی مستقل خودمو داشته باشم از این کارا خوشم نمیاد حقم داره ولی باز مامانم نامحسوس رو مخ من میره میگه همه اش تنهام (درصورتیکه من یکی دو روز درمیون بعضی وقتا هر روز بهش سر میزنم) یا سر کار داداشم به خونه ما نزدیکه میگه شما دو تا که پیش همید من اینجا تنها موندم درصورتیکه من داداشمو فقط خونه مامانم اینا میبینم خونه ما نمیاد یا همه اش میگه فلانی برای مامانش خونه پیدا کرده شیک و امروزیه(آخه پولم نداره بخواد خونه اجاره کنه ما هم وسعمون نمیرسه میگم که خودمونم مستاجریم) کلا خیلی توقع داره از من گاهی از شکایتاش واقعا خسته میشم از اینکه کاری هم از دستم بر نمیاد گریه ام میگیره واقعا ناشکره تو خونه خودش نشسته اجاره ای هیچیم نمیخواد بده واقعا نمیدونم چشه چرا اینقدر بیقراری میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهانه صاحبخونه رو بگیر. بگو صاحبخونه اجازه نمیده. به نظرم خونه خودتون رو رهن بدید، یه خونه نزدیک خودتون براشون اجاره کنید. البته اگه سال‌های بعدم میخواید توی همین محل زندگی کنید. 

شوهرت حق داره.

فک کن مادرشوهرت میخواست بیاد تو اتاق کنارت زندگی کنه

یرا جفتتون سخته

نمیدونم چرا مادرت همچین پیشنهادی دارده.

خونه پدریت رو بفروشه

بیاد نزدیک شما بخره ک احساس تنهایی نکنه

نمیسه خونشو بفروشی نزدیک خودتون براش بخری

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
خب شما برین خونه مامانت زندگی ‌کنید عوضش اجاره هم ندین نمیشه؟

خوب اون شوهر طفلک چرا باید چنین‌چیزی رو قبول کنه 

یه زندگی آزاد و راحت با زنش میخاد بنده خدا 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

حق با شوهرته چون منم دوس ندارم حتی مادر خودم بیاد با ما زندگی کنه در هر صورت خانومای زیادی هستن‌که شرایطشون‌مثل مادر شماست و تنها زندگی‌میکنن اگه‌امکانش‌هست میتونن ازدواج کنن تنها نباشن