2777
2789
عنوان

مادرم دلش میخواد با ما زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 58 پست
حالا که مرد بودی حتما خورده میگرفتم که باید با شما زندگی کنه ولی چون خانم هستی فقط میتونم بگم خدا به ...

جسارتا چرا؟ یعنی از نظر شما یک آقا میتونه مادرش رو بیاره و خانم نه؟ یه کم بی‌عدالتی نیست از نظرتون؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اون شوهر طفلک چرا باید چنین‌چیزی رو قبول کنه یه زندگی آزاد و راحت با زنش میخاد بنده خدا

یکی از اشناهامون قبول کرد بخاطر اینکه اجارها بالاس و البته رابطه صمیمی با مادر دختر داشت مثل مادر خودش

والا مامانت توقعش زیادیه که بیاد تو اتاق خونه شما!!!!

مادرشوهرت‌چنین‌حرفی بزنه چه حسی دست میده بهت 

ادم بعد ازدواج زندگی مستقل  خوشو میخاد 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

جسارتا چرا؟ یعنی از نظر شما یک آقا میتونه مادرش رو بیاره و خانم نه؟ یه کم بی‌عدالتی نیست از نظرتون؟

ببینید درست مرد. زن مکمل هم هستن ولی باور کنید تو  کشور ما حس مالکیت بر زندگی و سهم خواهی مرد بیشتر از زن هستش

ببینید درست مرد. زن مکمل هم هستن ولی باور کنید تو کشور ما حس مالکیت بر زندگی و سهم خواهی مرد بیشتر ...

اون که بله ولی تا ما فکرمون رو عوض نکنیم و به بچه‌هامون یاد ندیم، چیزی تغییر نمی‌کنه. 

یکی از اشناهامون قبول کرد بخاطر اینکه اجارها بالاس و البته رابطه صمیمی با مادر دختر داشت مثل مادر خو ...

من که والا خودمم دلم نمیخاد حتی مادرنازنین‌خودم بیان تو خونم زندگی کنن دیگه ادم اون راحتی که باید رو نداره همش انگار یه غریبه یه مهمون تو خونت نشسته 

بله وقتی مرد نیاز مالی داشته باشه شاید مجبور شه قبول کنه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خب شما برین خونه مامانت زندگی ‌کنید عوضش اجاره هم ندین نمیشه؟

گفت که. شوهرش میگه یه زندگی مستقل میخواد‌ زندگی مستقل خودشون دونفری

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
اون که بله ولی تا ما فکرمون رو عوض نکنیم و به بچه‌هامون یاد ندیم، چیزی تغییر نمی‌کنه.

زمان بره همونطور که قبول کنید مساوت وبرابری  زن مرد نسبت به سی و چهل سال پیش بیشتر شده

این که ببن شوهرتو مامانت موندی درک میکنم منم همیشه وضعیتم همینه شوهرم یه یچز میگه مامانم یه چیز حقم باشوهرمه  مامانم متوجه نمیشه هرچی برااش توضیح میدم بهشم نمیتونم باتندی صخبت کنم چون دلش میشکنه (چنبار از کوره در رفتم فاییده ایم نداشته) از اون طرفم کاملا حق باشوهرمه دلش میخواد مستقل باشه و یه سری چیزا که حق طبیعیشه  ولی مامانم درک نمیکنه برومشاور عزیزم خیلی سخته بزرگترا یه چیزایی و متوجه نشن و تازه اصرار و پافشاری هم بکنن برو مشاور شاید یه راهکار خوب داد 

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️