2777
2789
عنوان

مادرم دلش میخواد با ما زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 58 پست
عروس چاره ای جز پذیرش نداره بخاطر شرایط حاکم بر جامعه

در اطرافیان من که عروس نپذیرفت و زندگی‌ش هم ادامه پیدا کرد. در زندگی امروزی، هیچ تفاوتی بین زن و مرد نیست؛ حتی اگر مرد به تنهایی شاغل باشه. 

اگر کاربر مرد هستید، لطفا کمی عادلانه‌تر به زندگی مشترکتون نگاه کنید تا مفهوم خوشبختی رو لمس کنید. اگر هم خانم هستید که واقعا براتون ناراحت می‌شم. امیدوارم روزی به این نتیجه برسید که با همسرتون تفاوتی ندارید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید یک پیر زن تنها توی یک خونه قدیمی با پسر مجرد که هیچگونه کمکی بهش نمیکنه بهترین راه حله

۶۰ساله‌ خییلبم پیرزن نیستا 

من که اصلا تحمل یکی دبگه تو زندگیم رو ندارم حتی مادر عزیز خودم   

انشالله هبچوقت کسی محتاج من نشه چون شده کنار خودم براشون واحد میگیرم پرستار میگیرم ولی دوست ندارم کسی بیاد تو زندگیم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

استارتر  خونه مادرت رو بفروشین نمیشه یه واحد کوچبک براش بگیرین؟

بعد خودتونم برین نردبک اونجا خونه اجاره کنین 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

در اطرافیان من که عروس نپذیرفت و زندگی‌ش هم ادامه پیدا کرد. در زندگی امروزی، هیچ تفاوتی بین زن و مرد ...

عروس نپذیرفت  کوتاهی از همسرش بود من کاربر مرد و با تمام وجود افتخار میکنم نوکر پدر و مادرم باشم  حتی اگر روزی قرار به انتخاب هم باش مطمئنم پدر و مادرم انتخاب میکنم

یعنی مادر همسرم میتونه بیاد با ما زندگی کنهولی مادر من نمیتونه؟؟؟؟مادر مادرهچ فرقی داره

بنظر شخصی من هردو میتونن ولی عموم جامعه این نمپذره که مادر با دختر زندگی کنه

عزیزم از تنهایی خسته شدن..بهشون پیشنهاد بدین برن مسجد..تور های طبیعت گردی،کلاس های هنری و..کلی برنامه میتونن برای زندگیشون بچینن..ولی واقعا نمیشه سر بار بچه ها شد.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..