2777
2789
عنوان

شوهرم ازم رابطه خاست چند بارمنم از لجم قبول نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2279 بازدید | 97 پست

نباید بذارید کار به اینجا بکشه دو ماه رابطه نباشه .واقعا تو کلی از مسائل دیگه ی زندگیتون این قضیه تاثیر می‌ذاره .باید برید پیش مشاور اگر شوهرتون نمیاد خودتون برید و راه حل بخواید 

مرد ها هم مثل ما زن ها ممکنه دچارسردی یا افسردگی بشن این زندگی دو طرفه اس اگر ایشون اینطور نبوده و الان اینجور شده یعنی مشکلی داره که باید درک بشه و چاره قضیه پیدا بشه مسلما از سر لجبازی اینکارو‌ نمیکنه چون مرده مرد نمیتونه به خاطر لجبازی دو ماه رابطه نداشته باشه!

باید محیط خونه گرم و پر از عشق باشه برای هر دوتون درسته یه مدت بعد از بچه دار شدن ناخودآگاه ممکنه آدم سرد بشه اما این هنر شماست که تا میتونید اشتیاق رو ایجاد کنید ضمن اینکه اون مشاوره رفتن رو واقعا جدی بگیرید

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم نمیدونم راهکارم چقدر به دردبخور میتونه باشه

ولی اگر همسرتون آدمی اهل گفت و گو هست، هیچ شیوه ای به اندازه ی یه گفت و گوی درست خوب نیست

گفت و گو کنید

هردو طرف تلاش کنید که محیط خونه رو گرم تر کنید

ایشونم توی کارای نی نی کمک کنه

در نهایت برای ساختن تلاش کنید

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

برید پیش مشاور. شک نکردی بهش؟ چون مردا اکثرا حداقل هفته ای یکباردلشون رابطه میخواد. الان متاسفانه فضای مجازی مردها رو خیلی بد عادت داده. اخیرا یه برنامه مینی چت تو گوشی شوهرم دیدم که اونجا مردا و زن های ناشناس با هم تصویری صحبت می‌کنند.یبار دیدم یه دختری داره لخت میشه

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
فقط یاد گرفتید رابطه دو طرفست بله منفعت دو طرف هم توش هست باید با حرف و کلا مساله حل شه نه با لج و ...

عزیزم منم الان همینو به یکی از خانما گفتم 

حرف من دو طرفه بودنه که همسرشون خوب بجا نیاورده .

میگه هر وقت استاتر خواسته شوهرش رد کرده حالا به هر دلایلی ولی حرف خوبی گفته استاتر باید یاد بگیره هر ...

زندگی متاهلی جای لج ولجبازی نیست ، باید تلاش کرد برا ترمیمش

متهم اظهار پشیمانی نکرد🌈🌧️

اسی من موافق کار تو نیستم بدتر میشه

ولی اینایی که میگن میره خیانت میکنه چرا تو این دو ماه نداشتن رابطه نمیگین خانم میره خیانت میکنه؟

همیشه زن باید ترس خیانت داشته باشه؟ مرد مگه حیوونه عقل نداره هر چی بشه خیانت کنه؟

غلط میکنه طلاق بده بره

خب چرا خراب میکنی رابطتو، پس چرا بچه اوردی؟ اون بچه هم پدر میخواد هم مادر . هر دو گرمیجات بخورید هر دو کنار هم خوب و خوش و خرم زندگی کنید والا بلااا زندگی کوتاه تر از اینه که بخوابین چس کلاس بزارید 

اره ،

پس راحت باشین

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

خب چرا خراب میکنی رابطتو، پس چرا بچه اوردی؟ اون بچه هم پدر میخواد هم مادر . هر دو گرمیجات بخورید هر ...

من مجردم ولی ادم خائن نباشه با اینا خیانت نمیکنه هرچند من این تاپیک هارو جدی نمیگیرم

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

زندگی متاهلی جای لج ولجبازی نیست ، باید تلاش کرد برا ترمیمش

توی زندگی متاهلی فقط زن نباید ترمیم کننده رابطه باشه 

پس این وسط مرد چی هست ؟

وقتی استاتر ازش خواسته و انجام نداده صدرصد دلیل پرسیده و خواستار حل مشکل بوده و همسرش چیکار کرده ؟ بی اعتنایی