2777
2789
عنوان

شوهرم ازم رابطه خاست چند بارمنم از لجم قبول نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2279 بازدید | 97 پست

الان اینجا میگن اگه خیانت کنه حق داره و زن بدی هستی و ...ممکنه فلانجا به دست بره بیفته به جون زن های دیگه 

کجا هم اومدی خواهرم چی گفتی😂😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

منتظر خیانت باش کاش بزرگ شین بعد ازدواج کنید و مادر شید الان وقت گرم کردن رابطه ست یکم کوتاه بیا

غلط میکنه طلاق بده بره 

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد با خودت فکر کردی اینو بیای تو نی نی سایت مطرح کنی؟

فکر مردها

مردهای زن نما 

نوجوونها رو هم نکردی؟

همه برن به درک که شما با شوهرت لج کردی؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

خیلی چیز بدی نگفت

مطمئنی؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

مطمئنی؟؟؟

میگه هر وقت استاتر خواسته شوهرش رد کرده حالا به هر دلایلی 

ولی حرف خوبی گفته استاتر 

باید یاد بگیره هر طرف نیاز دارند چه جنسی چه روحی 

کسی که بخواد خیانت کنه چه زنش باهاش انجام بده چه نده میکنه 

کسی که نخواد خیانت کنه دلیلی سردی زنش و میپرسه و سعی میکنه درستش کنه

اشتباه بدی کردی ، میتونستی یه شبخوب داشته باشی باهاش و بعدش بهشبگی که دلت میخواد بیشتر با هم باشید

منم موافقم.درسته تو هم ناراحت میشی وقتی بی توجهی میکنه ولی یک هفته لج کردن هم زمان زیادیه.یک یا نهایتا دوبار پسش میزدی

مردهای زیادی اشتباه شوهر تو رو انجام میدن و از تاثیر عشق دادن به زن غافلن 

من بهت حق میدم اسی 

ولی راهش این نیست 

سعی کن بارها در مورد نیاز عاطفیت باهاش صحبت کنی 

بهش بگو شه وت زن از قبل از تایم رابطه شعله میگیره نه همون لحظه 

بارها و بارها باید صحبت کنی عزیزم کار سختیه میدونم