2777
2789
اره خوب شدم من از ۴ سالگی علائمشو داشتم و حتا خانوادمم می‌دونستن مشکل دارم اما خب براشون سخت بود بگن ...

اخه اين بيماري ها فقط يك بخشي برميگرده ب سبك زندگي

يك بخشي هم توي مغز داره اتفاقاتي مي افته ك شما هر چقد ميخاي تلاش كني تغيير بدي نميتوني 

و بايد دارو مصرف بشه

يك نفر همزمان نميتونه اينهمه اختلال ك شما در مورد خودت ميگي داشته باشي

بايد دكتر تشخيص بده و تشخيص هم اصلا ساده نيست كلي جلسات ارزيابي ميخاد

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

توهم و هذیان شنوایی و بینایی داره مثلا همکار من میگه آدمارو به شکلای دیگه میبینم به شکلای زشت و خوشگ ...

درود بر تو  بخاطر استفاده از عبارت  بيماري هاي روانپزشكي🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اغلب نرمال هستن البته ي عده هم مشكلاتي براشون پيش مياد ك اطرافيان متوجه ميشن ولي خب با توجه ب ميز ...

من تو نوار مغزم تشنج نشون میده هم حس میکنم یکم گیجم هم  اعصابم ضعیفه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من تو نوار مغزم تشنج نشون میده هم حس میکنم یکم گیجم هم اعصابم ضعیفه

ديگه بالاخره نسبت ب زماني ك تشنج نداشته باشي عملكرد مغزت كاهش پيدا ميكنه ولي ممكنه از با همين وضع از بقيه بهتر باشي

وقتي مغز دچار تشنج ميشه ب استراحت زياد و اصطراب كم نياز داره

ديگه بالاخره نسبت ب زماني ك تشنج نداشته باشي عملكرد مغزت كاهش پيدا ميكنه ولي ممكنه از با همين وضع از ...

آره واقعا ادم زرنگیام نبودم والا همونم کمتر شد😂

شاغل بودم کارو ول کردم دیگه نمیتونستم ادامه بدم  الان یسره خونم  خیلی سخته زندگی این مدلی ک توانایی ادم کم میشه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

آره واقعا ادم زرنگیام نبودم والا همونم کمتر شد😂شاغل بودم کارو ول کردم دیگه نمیتونستم ادامه بدم الا ...

عه چرا ول كردي

از اشناي ما خانوادگي صرع دارن ارثي هست ي جورايي انگار 

سركار ميرن مرد هستن 

يكي هم ميشناسم اون خيلي داغون شده بود و مشكلات اعصاب روان هم اضافه شد بهش

سعي كن يوگا كار كني يا تمرينهاي تنفسي يا پياده روي توي هواي ازاد تا اكسيژن بيشتري ب مغزت برسه 

عه چرا ول كردياز اشناي ما خانوادگي صرع دارن ارثي هست ي جورايي انگار سركار ميرن مرد هستن يكي هم ميشنا ...

کارم سخت وسرپایی بود سردردام نزاشت که ادامه بدم  چون تازه همونجا مشکل صرع برام بوجود اومد بدون هیچ سابقه ای تو سن ۲۲ سالگی

کارم سخت وسرپایی بود سردردام نزاشت که ادامه بدم چون تازه همونجا مشکل صرع برام بوجود اومد بدون هیچ س ...

گاهي برا بعضيا يكبار فقط اتفاق مي افته 

شايد عوارض قرص و دارويي بوده مصرف ميكردي اون زمان ك تشنج كردي

گاهي برا بعضيا يكبار فقط اتفاق مي افته شايد عوارض قرص و دارويي بوده مصرف ميكردي اون زمان ك تشنج كردي

نمیدونم گفتن شانسی بوده بستری شدم ۳ ساله دارومصرف میکنم صرع دارم الان ک باردارم هستم

نمیدونم گفتن شانسی بوده بستری شدم ۳ ساله دارومصرف میکنم صرع دارم الان ک باردارم هستم

انشالا ديگه اتفاق نيفته سرگيجه هم شايد بخاطر بارداري هست الان يا كم خوني 

من ي زماني سرگيجه داشتم ويتامين ب يك بهم دادن با دكتر زنان ك ميري مشورت كن ببين لازم هست بخوري يا نه 

انشالا ديگه اتفاق نيفته سرگيجه هم شايد بخاطر بارداري هست الان يا كم خوني من ي زماني سرگيجه داشتم ويت ...

ممنون گلم الان ک سرگیجه ندارم 

فقط با بیخوابی شاید سردرد بگیرم اونم کم دیگ طبیعیه همه همینن شوهرمم بیخاب بشه سردرد میگیره  الان من ۱۰ بوده خابیدم ساعت ۲ بیدارشدم دیگ خابم نمیاد نمیدونم این چ مدلشه😂 خواب عمیقی بود شما چرا بیدارین 😁

چرا بيداري 😆

چجالب این سوال رو من زودتر پرسیدم🤣

ممنون گلم الان ک سرگیجه ندارم فقط با بیخوابی شاید سردرد بگیرم اونم کم دیگ طبیعیه همه همینن شوهرمم بی ...

خوشا ب سعادتت كلي وقت داري واسه ي بار ديگه خابيدن

من خر شدم بيدار موندم فردا تعطيل شده ادارات واسه برودت هوا