2777
2789
خوشا ب سعادتت كلي وقت داري واسه ي بار ديگه خابيدنمن خر شدم بيدار موندم فردا تعطيل شده ادارات واسه بر ...

خوابای نصفه نیمه حال نمیده بعوم دلت نخاد خیلی گرسنم بود ماکارونی خوردم شب..

سنگینه براشب کلا هرموقع شام میخورم تا فردا صبحش اذیتم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خوشا ب سعادتت كلي وقت داري واسه ي بار ديگه خابيدنمن خر شدم بيدار موندم فردا تعطيل شده ادارات واسه بر ...

به خوش ب سعادت شما راحتی پس فردا تعطیلی و عشق وصفا😂😂

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ديگه بالاخره نسبت ب زماني ك تشنج نداشته باشي عملكرد مغزت كاهش پيدا ميكنه ولي ممكنه از با همين وضع از ...

اینجا خیییلی شدید باده  

از ذوق تعطیلیا خوابت نبرده پس 🤣🤣

خاك تو سرم برنامه گذاشته بودم برم خريدحالا خابم نميبره نميدونم چرا

😂😂ی قرص سرماخوردگی بخور خابت میبره 

😂😂ی قرص سرماخوردگی بخور خابت میبره

واقعا قرص سرما خوردگی خواب آوره؟ منم خوابم نمیبره الان یکی خوردم اونم چون واقعا دارم سرما میخورمممم خدا کنه خوابمم ببره بعداز ظهر خوابیدم الان بی خواب شدم 

همسایمون نزدیک ده تا مغازه و چهارده  پونزده تا خونه داره از دار دنیا یه پسر داره چهل سالس یه ماه خونست خوبه یه دفعه میزنه به سرش داد و بداد می‌کنه میبرن بستریش میکنن تازه زنم براش گرفته بودن یه شب ساعت یازده زن بیچاره رو لخت کرده بود تو کوچه همسایه ها بردنش تو لباس دادن زنگ زد مامان باباش

اومدن بردنش یه عالمه مهریه گرفت

هوووم راست ميگي بايد دست ب دامن ي چيزي بشم وگرنه كم كم داره گشنم ميشه

ارره وگرنه فرداروازدست میدی چون کل روز باید بخابی

واقعا قرص سرما خوردگی خواب آوره؟ منم خوابم نمیبره الان یکی خوردم اونم چون واقعا دارم سرما میخورمممم ...

آرره شدید یکم دیگ گیج میشی گوشیو بزار بخواب ک نورشبیخوابت نکنه